ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

Slim FX – целодневен елиминатор на апетита

AX Slim FX - целодневен елиминатор на апетита

Един съвет лично от нас – Приятели, бъдете внимателни при употребата на този продукт. Изключително силeн е, моля подходете с нужното внимание към използването на препарата.

Повишава енергията – Slim FX ви доставя изключителен заряд от енергия в продължение на цели 12 часа

Засилва изгарянето на калории – Ако си мислите, че всичката тази енергия прави нещо с тялото ви, сте прави. Slim FX ви помага в премахването на излишните калории и килограми през целия ден.

Подтиска апетита – Успоредно с изгарянето на калории, Slim FX значително подтиска и апетита ви и вие ядете по-малко.

Намалява теглото – Както най-вероятно вече сте се досетили: повече енергия + по-бърз метаболизъм + по-малко храна = ниско тегло

Подобрява концентрацията и настроението – Slim FX не служи само на вашето тяло, но и на мозъка ви. Използващите го докладват за силна концентрация и по-ведро настоение.

Нито една друга формула нa пазара не може да се похвали с качестовото на Slim FX!

!!! Най-мощният целодневен елиминатор на апетита е вече в България.

Създавайки Slim FX™ целта ни беше проста – да създадем едно малко хапче, което в продължение на 12 часа да подтиска апетита ви, като същевременно ви снабдява с неповторима енергия. Slim FX повишава неколкократно вашата работоспобност и съдейства за намаляване на излишните килограми. И всичко това в едно толкова малко хапче, това наистина е страхотно!

Честно казано, не искахме да е нещо толкова уникално, просто така се получи.
Наистина, произведохме един по-добър стимулант, който да ви достави необходимата енергия, за да работите по-качествено, било то в залата, офиса или с децата.

На всички ни е необходима енергия, нали? Така през целия път от създаването до усъвършенстването на това малко хапче хората, които го опитваха непрекъснато споделяха, че не само са заредени с изключително много енергия, но и апетитът им е намалял значително.

„Значително” ли казахме ? Имахме предвид ИЗЦЯЛО! И познайте какво става, когато вече нямате апетит? Точно така – излишните килограми изчезват. Стопяват се като кубчета лед през лятото. Купете си нови панталони днес, защото утре старите няма да са ви по мярка.

Вижте, този продукт не само повдига настроението ви, но ви кара и да се чувствате добре. Ето ви и вас, изпълнени с енергия и засияли от радост. Вие се занимавате с ежедневните си ангажименти и не ви се яде, не само, че не ви се яде ами вие дори не мислите за храна и просто се чувствате добре.

Изпробвайте за няколко дни и сами ще се убедите в резултатите:
Прилив на енергия + липса на апетит. Вършите все повече и повече работа, като същевременно не ядете почти нищо. Чувствате се изключително добре тялом и духом и имате чувството, че целият ви живот изглежда по друг начин. Точната дума е: трансформация.

След създаването на Slim FX бяхме изумени от това, което постигнахме. Опитайте и вие и ще останете учудени от това, което можете да постигнете!

Kак работи Slim FX?

12 часа неповторима енергия, без апетит и изгаряне на мазнини!

Сигурни сме, че сте чували тези изказвания и преди. Повярвайте ни.
Ние сме луди по продукти от този тип. Пробвали сме всички и сме разочаровани от резултатите, като повечето хора. Така че знам, че най-вероятно не ни вярвате, като ви обещаваме висока енергия, нисък апетит и отлично настроение през целия ден, и всичко това в едно хапче. Затова искаме да разберете точно как работи SlimFX.

Необходимо е да разберете какво точно прави с вашето тяло. Slim FX доставя енергия

Но не някаква позната енергия. Истинска и дълготрайна енергия. Имате чувството, че, с каквото и да се захванете ще имате неободимата енергия, за да го направите. И с повече енергия, вашето тяло изгаря повече калории. Просто нали?

Енергия, настроение, понижен апетит – Slim FX комбинира всичко

Във всчко ендо хапче Slim FX има нещо, което наричаме Endless Energy™.

Endless Energy е кофеин, внимателно увит в миниатюрни микро капсули с различна дебелина, които стратегически се освобождават в течение на 12 невероятни часа

Нито е прекалено много, нито е малко

Точната доза в точното време ще ви осигурят целодневен заряд от необходимата енергия и концентрация, за да изгаряте излишните мазнини с невероятна бързина

Никога до сега не е имало продукт, който истински да увеличи енергията ви и премахне апетита и в същото време да ви държи бодри, с приповдигнато настроение!

Точният прием е от значение

Запоменте, че Slim FX има 12 часово действие така, че е важно да разпределите дневния прием правилно. Вземете дневната доза в момента, в който станете и продължете на празен стомах.

Ако не спазвате препоръчителния прием, като напримен го вземете по късно сутринта или преди обяд, рискувате да имате провлеми със заспиването. Но не се притеснявайте, всичко е добре обяснено по надолу.

Установете точната за вас доза

Започнете с 1 капсула сутринта, ако не почувствате желания ефект, изчакайте до следващата сутрин. Тогава пробвайте с 2 капсули. Ще разбере коя е точната за вас доза, като устетите едно неописуемо чувство на прилив на енергия. За повечето хора дозата варира между 1 и 2 капсули дневно,
За повечето жени перфектана доза е 1 капсула, а за мъжете 2

Запомнете, Slim FX ви кара да се чувствате по уникален начин, който не сте изпитвали до момента. Не се притеснявайте и не взимайте друга капсула, ако не почувствате ефект моментално. Следвайте инструкциите няколко дена и ще разберте коя е точната за вас доза.

Веднага щом отркиете перфектната доза се придържайте към нея всеки ден. С Slim FX имате чувството, че имате цялата енергия на света. Вие сте изключително продуктивни, енергични, нямате апетит и сте с прекрасно настроение по цял ден… Вие сте се трансформирали.

• Slim FX и храна

Slim FX ще изкорени апетита ви. Успоредно с това, излишните килограми ще изчезнат. Това разбира се не означава да не ядете нищо по цял ден. Необходимо е да давате адекватни калории на организма. Препоръчваме ви да приемате 4-6 малки порции храна през деня. Те трябва да са балансирани с бавни въглехидрати (овесени ядки, кафяв ориз, пшеница изцяло от зърнени и макаронени изделия, сладки картофи и др.), висококачествен чист протеин (пилешко, пуешко, риба от сем. талапия, постно говеждо и т.н.), плодове (диня, пъпеш, ягоди, ананас и др.) и зеленчуци (зелен грах, краставици, аспержи, спанак, зелен фасул, броколи и др.).

Slim FX и упражнения

Използвайки Slim FX шансовете ви да свалите изишните килограми са огромни.

И независимо дали сте начинаещ или с повече опит и се нуждаете от мотивавция и енергия Slim FX е вашият правилен избор!

Slim FX съчетава необходимата енергия и мотиваця да дадете сериозен тласък на вашите тренировки. Ако сте начианаещ започнете с 3-4 тренировки седмично използвайки предпазни колани и фитили и се консултирайте с фитнес инструктор.
Ако сте с повече опит в залата и сте свикнали да използвате предтренировачни формули, ви препоръчваме да опитате няколко тренировки без обичайните ви предтренировчни суплементи. Slim FX ви зарежда с достатъчно енергия дори и за най-тежките тренировки.

Slim FX – Работа, учене и засилена креативност

Говорим много за повишена енергия и липса на апетит. Но това, което Slim FX прави със съзнанието ви е също толкова равносилно. Представете си как свършвате работа за 8 часа само за 3 часа. Slim FX е като голяма доза креативност, продуктивност, концентрация….и всичко това в едно малко хапче.

Независимо дали учите, работите, тренирате или правите всичко това наведнъж Slim FX е най-правилния избор.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.