ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

Reflex THERMO FUSION – шампиона в ГОРЕНЕТО на МАЗНИНИТЕ

Reflex THERMO FUSION - шампиона в ГОРЕНЕТО на МАЗНИНИТЕ

Страницата на THERMO FUSION в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

ThermoFusion ® – Най-успешният, безопасен и легален продукт за загуба на мазнини в U.K.

От години клиентите на Reflex желаят формула за топене на мазнини, която не само да отговаря на последните научни изисквания по отношение на съдържанието, но най-вече да е с гарантирани резултати. Гаранция, дадена от Reflex ®!

Reflex Nutrition с гордост представя напълно ексклузивния термогенен продукт за стопяване на мазнини. Това е напълно нов продукт, разработен на основата на повече от десетгодишния опит на екипа за научна и развойна дейност на Reflex.

ThermoFusion поставя напълно ново начало с формулата за топене на мазнини.
Гарантираме, че това е най-ефективната легална формула за контролиране на теглото.

ThermoFusion съдържа напълно безопасни и научно проверени съставки, които Ви помагат да получите резултат по-бързо, отколкото при комбинация с ефективни тренировки и диетичен режим.

Всяка капсула ThermoFusion съдържа мощни дози от Л-Карнитин, екстракт от Зелен чай, Кофеин, Холин, Л-Фенилаланин, Кайенски пипер, АЛА, Биопирин и Хром.

ThermoFusion, за разлика от предлаганите на пазара различни хапчета или диети, е произведена по наша рецепта във фабриката ни.
Много от другите диетични хапчета се пакетират по договор, под различни марки, но с незначителна разлика в съставките, което значително оскъпява продукта, и по такъв начин го превръщат в скъп, а същевременно беден откъм ефект, съставки и дозиране.

В днешния свят, наводнен с диетични продукти, ние твърдо вярваме, че ThermoFusion е №1:

ThermoFusion не се пакетира по договор, той се произвежда на място в собствена фабрика в съответствие с процедурите на качествения контрол на ISO9001, използвайки само най-качествени съставки.

• Основните съставки на ThermoFusion са в дози, които доближават тези, които са прилагани при double blind, научни изследвания, осигурявайки тяхната ефективност по отношение на топенето на мазнини и подтискане на апетита.

ThermoFusion е вероятно единственото хапче за топене на мазнини, което е произведено, използвайки САМО 100% зелена възобновяема енергия.

ThermoFusion не съдържа забранени съставки, това е абсолютно легален и безопасен продукт за използване.

• Моля сравнете ThermoFusion с което и е хапче за топене на мазнини на пазара. Сравнете съставките, сравнете дозите, сравнете качеството и след това сравнете цените. ThermoFusion е просто ненадминат.

• Ефекта от използването на ThermoFusion е напълно ГАРАНТИРАН! Способността на ThermoFusion да гори мазнините не подлежи на съмнение!

Добавете ThermoFusion към Вашата диета днес и се радвайте гарантираното удовлетворение.

 

Начин на употреба: през първите 2 дни започнете с взимане на 2х1 капсула дневно, 30мин. преди ядене (за предпочитане само закуска и обед).
След това взимайте до максимум 4 капсули, преди всяко ядене.
Когато тренирате, взимайте до 4 капсули 30 мин. преди упражненията.

 

Съдържание:
In a 2 piece Gelatin* (Gelatin, Black Iron Oxide) capsule: DL-Phenylalanine, N-Acetyl-L-Carnitine, L-Carnitine L-Tartrate, Green Tea Extract (95% Polyphenols), L-Choline Bitartrate, Cayenne Pepper Extract (0.5% Capsaicin), Alpha Lipoic Acid, Caffeine, Piperine (Bioperine®) Chromium Picolinate.
Избягвайте взимането на капсули вечерно време, те могат да нарушат съня Ви!

Не консумирайте повече от 12 капсули на ден!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *