ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

Reflex THERMO FUSION – шампиона в ГОРЕНЕТО на МАЗНИНИТЕ

Reflex THERMO FUSION - шампиона в ГОРЕНЕТО на МАЗНИНИТЕ

Страницата на THERMO FUSION в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

ThermoFusion ® – Най-успешният, безопасен и легален продукт за загуба на мазнини в U.K.

От години клиентите на Reflex желаят формула за топене на мазнини, която не само да отговаря на последните научни изисквания по отношение на съдържанието, но най-вече да е с гарантирани резултати. Гаранция, дадена от Reflex ®!

Reflex Nutrition с гордост представя напълно ексклузивния термогенен продукт за стопяване на мазнини. Това е напълно нов продукт, разработен на основата на повече от десетгодишния опит на екипа за научна и развойна дейност на Reflex.

ThermoFusion поставя напълно ново начало с формулата за топене на мазнини.
Гарантираме, че това е най-ефективната легална формула за контролиране на теглото.

ThermoFusion съдържа напълно безопасни и научно проверени съставки, които Ви помагат да получите резултат по-бързо, отколкото при комбинация с ефективни тренировки и диетичен режим.

Всяка капсула ThermoFusion съдържа мощни дози от Л-Карнитин, екстракт от Зелен чай, Кофеин, Холин, Л-Фенилаланин, Кайенски пипер, АЛА, Биопирин и Хром.

ThermoFusion, за разлика от предлаганите на пазара различни хапчета или диети, е произведена по наша рецепта във фабриката ни.
Много от другите диетични хапчета се пакетират по договор, под различни марки, но с незначителна разлика в съставките, което значително оскъпява продукта, и по такъв начин го превръщат в скъп, а същевременно беден откъм ефект, съставки и дозиране.

В днешния свят, наводнен с диетични продукти, ние твърдо вярваме, че ThermoFusion е №1:

ThermoFusion не се пакетира по договор, той се произвежда на място в собствена фабрика в съответствие с процедурите на качествения контрол на ISO9001, използвайки само най-качествени съставки.

• Основните съставки на ThermoFusion са в дози, които доближават тези, които са прилагани при double blind, научни изследвания, осигурявайки тяхната ефективност по отношение на топенето на мазнини и подтискане на апетита.

ThermoFusion е вероятно единственото хапче за топене на мазнини, което е произведено, използвайки САМО 100% зелена възобновяема енергия.

ThermoFusion не съдържа забранени съставки, това е абсолютно легален и безопасен продукт за използване.

• Моля сравнете ThermoFusion с което и е хапче за топене на мазнини на пазара. Сравнете съставките, сравнете дозите, сравнете качеството и след това сравнете цените. ThermoFusion е просто ненадминат.

• Ефекта от използването на ThermoFusion е напълно ГАРАНТИРАН! Способността на ThermoFusion да гори мазнините не подлежи на съмнение!

Добавете ThermoFusion към Вашата диета днес и се радвайте гарантираното удовлетворение.

 

Начин на употреба: през първите 2 дни започнете с взимане на 2х1 капсула дневно, 30мин. преди ядене (за предпочитане само закуска и обед).
След това взимайте до максимум 4 капсули, преди всяко ядене.
Когато тренирате, взимайте до 4 капсули 30 мин. преди упражненията.

 

Съдържание:
In a 2 piece Gelatin* (Gelatin, Black Iron Oxide) capsule: DL-Phenylalanine, N-Acetyl-L-Carnitine, L-Carnitine L-Tartrate, Green Tea Extract (95% Polyphenols), L-Choline Bitartrate, Cayenne Pepper Extract (0.5% Capsaicin), Alpha Lipoic Acid, Caffeine, Piperine (Bioperine®) Chromium Picolinate.
Избягвайте взимането на капсули вечерно време, те могат да нарушат съня Ви!

Не консумирайте повече от 12 капсули на ден!