ЗДРАВЕ, СТАТИИ, ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Откритието АммиВИТ

Страницата на АммиВИТ в магазина – ТУК

Срещата ми с АммиВИТ (AmmiVIT) стана преди около година. Търсих някакъв енергетик, който да използвам преди тежка физическа работа от една страна, и от друга да обогатя асортимента в магазина си. В този момент имах няколко мостри АммиВИТ. Честно казано, не мислех да пробвам тази добавка, защото съм взимал какво ли не и при това без особенно големи резултати. Някак си случайно взех една от мострите и започнах да чета упътването, то беше на руски език, но тъй като аз съм по-възрастен, го разбирам що-годе този език (по-младите хора сега знаят други езици).

АммиВит 2

Препоръчителната доза ми се видя много малка и аз, разбира се реших да взема двойно по-голяма, и без това след около двадесетина минути щях да ходя на фитнес. Междувремено си мислех да взема “някакъв” енергетик, защото някак си нямах вяра на този АммиВИТ. Може би след около двадесетина минути ме “удари” цунами, неевероятен прилив на чиста енергия, без сърцебиене и без високо кръвно налягане. В колата, с която пътувах към фитнеса, звучеше AC/DC, усетих се, че съм увеличил радиото до края и аз пея с групата, изпреварвах наред.

Във фитнеса влязох с 300 км в час, вече бях загрял, започнах с големи тежести, после сложих още по-големи. Тренировката вървеше с пълна пара, аз не се уморявах, освен заплануваната тренировка за гръб включих и гърди. След 40 минути супер серии имах чувството, че сега започвам. Някой в залата ме попита какво взимам.

След още 20 минути реших, че няма да мога да се уморя и трябва да си ходя, че имах кучета за разхождане. Няма да излъжа, че поуморих доста милите ми животинчета. Има и още за разказване, но мисля, че започвам да ви отегчавам. После косих трева, бърсах прозорци и мих чинии (това между нас да си остане)

Станимир Жеков