ВИДЕО, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ

MyoNex 5000 – задължителния тестостеронен ускорител

MyoNex 5000 - перфектния тестостеронен ускорител (бустер)

SATURN MyoNex 5000 – прецизирана и оптимизирана формула за повишаване на силата и покачване на мускулната маса чрез 7-Keto™ DHEA, Z+MAnabol 2000 и MX5. Има силно изразен възстановяващ ефект. Перфектния тестостеронен ускорител (бустер)

Информация за продукта

Всеки бодибилдър знае, че за да постигне своите цели задължително трябва да има подходяща тренировъчна програма, както и да спазва специален хранителен режим. Идва момент обаче, когато това не е достатъчно, когато настъпват застои и по-слаби резултати. Това е момента, в който повечето бодибилдъри се обръщат към хранителните добавки. Понякога е доста трудно да се избере правилната добавка, тъй като на пазара има хиляди такива. Какви са целите Ви, когато търсите помощ от хранителни добавки? Обикновено това са повишаване на силата и издържливостта, и повишаване на чистата мускулна маса. Представяме Ви продукта MyoNex 5000 на SATURN Supplements, който е перфектното решение за постигане на тези цели!

Какви са ползите от приема на MyoNex 5000?

• Увеличаване на мускулната маса и сила

• Подобряване и оптимизиране на възстановяването

• Повишаване на либидото

• Повече експлозивна енергия

• Редуциране на подкожните мазнини

Saturn MyoNex 5000

Формулата на MyoNex 5000 съдържа минералите цинк, магнезий, в допълнение с витамин В6. Тази комбинация отдавна се използва, за повишаване на физическата активност, както и на нивата на тестостерона, който както знаете е много важен за всеки бодибилдър и спортист. Тези съставки се допълват взаимно, за да повишат мускулната сила и издържливост. Други важни съставки в продукта са екстрактите от Трибулус и лист от Дамяна. Тези съставки повишават тестостерона, подобряват настроението и сексуалната активност на мъжете.

MyoNex 5000 съдържа и съставката 7-Keto DHEA, която доказано повишава чистата мускулна маса, намалявайки както нивото на кортизола, така и излишните мазнини в тялото.

По отношение повишаването на енергийните нива, в продукта е добавен N-Acetyl L-Carnitine HCl, както и екстракт от зелен чай. Зеления чай, освен че дава енергия, спомага и за изгарянето на излишните мазнини. Не на последно място, MyoNex 5000 съдържа и фитостероли и специални билки, които укрепват кръвоносната система и подобряват кръвообръщението, защитавайки сърцето на активно  спортуващите хора.

 

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка, 2 пъти на ден с храната.

Съдържание в 1 таблетка:

• Vitamin B-6 (as pyridoxine HCl) – 15.03 mg

• Magnesium (as aspartate) – 1 mg

• Zinc (as L-monomethionine+aspartate) – 0.06mg

• Green Tea Extract (Pol.98%/Cat 70%, EGCG 45%) – 100mg

MX5 Proprietary Blend: Damiana (leaf 2:1 extract), Tribulus Terristris (40% extract), RNA (ribonucleic acid), N-Acetyl L-Carnitine HCl 67%, 7-Keto™ DHEA – 232mg

MX5 Phytosterol Herbal Blend: Phytosterol (95% extract as Beta Sitosterol), Naringinen -7-Rhamnoglucosides, Mucuna Pruriens Powder  80mg

Mineral-Select Matrix: Boron (as citrate 5%) -10mcg

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.