ВИДЕО, КРЕАТИН, НАПОМПВАЩИ, СИЛА и ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

MuscleBOY – стак за бърз и гарантиран мускулен растеж от AllMAX

MuscleBOY - стак за бърз и гарантиран мускулен растеж

Страницата на AllMAX MuscleBOY в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

AllMAX MuscleBOY е стак за бърз и гарантиран мускулен растеж. Изключително прецизна комбинация на вещества, които осигуряват мощна доза енергия преди и след спорт. Невероятно напомпване и ментален фокус чрез HVOL (HemaNOvol). В този стак не е пропуснато и така важното възстановяване на клетъчната енергия след тежка физическа работа чрез CVOL (CreMAGnaVol). И ако предпоставките за мускулен растеж са налице, то реалният растеж е гарантиран от феноменалния протеин AllWhey. Разбира се, не е пропусната и задължителната витализация с мултивитаминната матрица VitaForm.

 

AllMax HVOL (HemaNOvol)

Опаковка: 285 gr, 30 дози
Производител: ALL MAX
Категория: НАПОМПВАЩИ

AllMAX HVOL (HemaNOvol)

AllMAX HVOL (HemaNOvol) e патентован азотен бустер за напомпване, сила, издръжливост и мускулен растеж, без стимуланти за мускулен растеж и фокус, с доказани с действието си уникални съставки.

Какви са ползите от приема на азотният бустер HVOL (HemaNOvol)?

• Суха и напомпана мускулатура с отличаващи се вени
• Мускулно нарастване и натрупване на мускулна маса
• Неспираща енергия и издръжливост
• Сила и фокус по време на цялата тренировка
• 30 мега-концентрирани дози в опаковка
• Първият азотен бустер с подобна ефективност, без да съдържа излишни невростимулиращи агенти
• Подобрява азотният баланс в тялото и подкрепя белтъчният синтез
• Без скрити бленди – само и единствено чист и 100% ясно изразен състав
• Освежаващ вкус
• Без захар

Да поговорим за състава на HVOL:

Както сами можете да се убедите, AllMax Nutrition не крият нищо и разкриват съвсем спокойно какво съдържа продукта им.

Независимо, че всяка друга фирма може да открадне работещата им формула от съставки, те избират да не използват скрити матрични комбинации от съставки, а да обяват всичко ясно и точно на етикета.

За силното напомпване и голямата ефективност на HVOL, от AllMax Nutrition са заложили на 3 основни бленди:

1. Матрична комбинация, увеличаваща азотния оксид, която е изградена от:

Citrulin Malate – 1253 мг – аминокиселина, която притежава ред положителни свойства – подпомага транспорта на аргинин и неговото усвояване, което допринася за по-високи нива на на азот в организма. Осигурява повече енергия, неутрализира млечната киселина и намалява умората, което води до по-добро възстановяване и по-лесно справяне със стреса.

Nitrosigine – 750 мг – най-новата и най-успешна форма на аргинин, която е подкрепена вече с редица научни изследвания. Увеличава 4 пъти нивата на азот в кръвта и до 5 пъти притока на кръв към мускулите.

AgmaPure – 575 мг – това е най-чистата форма на Агматин в света, която е получена чрез естествена ферментация. Агматинът през последните години адски бързо се превърна в най-успешният напомпващ агент сред хранителните добавки.

Валин – 380 мг – една от 3-те най-ефективни аминокиселини в спортните среди, част е от по-известните BCAA – аминокиселини с разклонена верига. Увеличава азотния оксид и подобрява възстановяването.

Норвалин – 100 мг – аминокиселина, която действа като инхибитор върху ензима аргиназа. Този ензим намалява нивата на аргинин в кръвта, а Норвалинът е тук за да го спре, което за вас означава още по-добро напомпване.

Витамин B3 – 32 мг и Витамин B9 – 1 мг – участват пряко в абсорбцията на съставките и увеличават тяхната бионаличност.


2. Матрична комбинация осигуряваща растеж на клетъчно ниво

Таурин – 2500 мг – важна аминокиселина за всички спортисти, тя подобрява метаболизма, води до мускулен растеж и подобрява силата и издръжливостта.

HydroMax – 1147 мг – Дизайнерски и екстремно ефективен елемент съдържащ глицерол, който гарантира 100% максимално хидратиране по време на тренировка. Това ще доведе до мощно напомпване и по-вношителен външен вид на мускула.

Орнитин хидрохлорид – 60 мг – важна аминокиселина, която увеличава секрецията на хормона на растежа и е естествен прекурсор на цитрулина в тялото.


3. Комбинация за сила и издръжливост

Екстракт от какао Теоброма – стандартизирано да съдържа поне 20% Теобромин, който ще ви осигури фокус, енергия и издръжливост, както никоя друга добавка до сега. Стимулира естествената концентрация и увеличава мускулната издръжливост.

RC-NOS – патентован екстракт, който е нов за повечето потребители и фитнес-ентусиасти, но изследванията сочат, че действа изключително добре върху експлозивната сила и увеличава нивата на азотен оксид в тялото.

PoliCosanol – регулира нивата на холестерола в тялото, а за да се развива един организъм и да расте правилно по отношение на сила, издръжливост и обем – тялото се нуждае от нормални холестеролни нива.

Начин на употреба: 1 мерителна лъжичка (9,5 гр.) в чаша вода на празен стомах 20-30 минути преди тренировка

 

AllMax CVOL (CreMAGnaVol)

Опаковка: 375 gr , 30 дози
Производител: ALL MAX
Категория: КРЕАТИН

AllMAX CVOL (CreMAGnaVol)

CVOL (CreMAGnaVol) е много силна и ефективна креатинова матрица, която ви зарежда със сила, увеличава мускулната маса и обем, като в същото време намалява процентното съдържание на подкожни мазнини.

Няма втори продукт, като CVOL (CreMAGnaVol), просто ако търсите най-доброто на пазара за хранителни добавки от категорията на креатиновите продукти и матрици, то можете да сте уверени, че CVOL (CreMAGnaVol) е правилният избор за сила, мускулна маса, възстановяване и обем.

• Увеличава силата и мускулната издръжливост
• Перфектно и моментално възстановяване след ежедневни физически тренировки
• Стимулира мускулният растеж
• Зарежда мускулите ви с енергия
• 12,5 грама всяка доза
• 2 различни и освежаващи вкусови варианта
• 0 грама захари
• Без пълнители и ненужни съставки
• най-модерната и най-ефективна комбинация създавана някога. Никакви излишни пълнители или добавки, само и единствено работещи и доказали своята ефективност елементи.

Действието на CVOL (CreMAGnaVol) е в пъти по-бързо и по-ефективно от другите добавки в неговата категория. Енергията и мускулната сила, която ви дава, ще са вашите верни придружители ежедневно в залата или на терена. Неспираща енергия и сила – това е силата на CVOL (CreMAGnaVol) .
CVOL е широкоспектърна креатинова матрица, помагаща ви в процесите на възстановяването, чиято формула е проектирана така, че да ви осигури максимален мускулен растеж и постоянен прилив на енергия през целия ден. С CVOL вие ще можете да тренирате по-тежко и по-концентрирано всяка тренировка. Всяка следваща тренировка ще имате повече сила за по-големи тежести.

Съдържанието на CVOL (CreMAGnaVol) е уникално.
Всяка 1 доза от креатиновата матрица на AllMax Nutrition ви доставя:
5 000 mg креатин от 4 различни източника:
• 1950 mg йонно-свързан Магнезиев Креатин Челат
• 1850 mg най-висококачествената и възможно най-чиста форма на креатин монохидрат
• 750 mg Креатин хидрохлорид
• 450 mg Креатин Анхидроус
• 2 500 mg Таурин в хидролизиран вид
• 1 000 mg Л-Карнитин Тартрат
• 800 mg Бета Аланин
• 800 mg Бетаин

За максимално висока ефективност на CVOL (CreMAGnaVol) , от AllMax Nutrition са добавили и патентован комплекс за пълноценно усвояване на съставките, катo специално този комплекс е насочен към различните форми на креатин в продукта, което да гарантира 100% усвояемост.

Начин на употреба:
В тренировъчни дни приемайте 1 доза (12,5 gr) преди тренировка и 1 доза след тренировка
В почивни дни вземайте 1 доза CVOL сутрин и още 1 следобед
1 доза е препоръчително да се разтваря в 200 ml вода

 

AllMax AllWHEY

Опаковка: 2270 gr
Производител: ALLMAX
Категория: ПРОТЕИН

Търсите невероятно вкусен протеин, който същевременно с това да Ви помогне бързо да достигнете целите си, а и да е икономичен? Е, търсенето Ви вече приключи! Представяме на Вашето внимание AllWhey!

AllWhey съчетава в себе си последните иновационни технологии при извличането на Whey Protein за създаването на 3-степенна NitriCore система, която осигурява 100% суроватъчен протеин. NitriCore технологията е предназначена за драстично увеличаване на нивата на задържане на азота в мускулната тъкан. Увеличеното задържане на азота гарантира, че бързото изграждане на мускула може да се осъществи и при най-интензивните тренировки, като едновременно с това се гарантира, че чистата мускулната тъкан не се губи по време на възстановяването.

AllWhey е 100% пълноценен протеин, което означава, че той съдържа на 100% всички аминокиселини с разклонена верига и 100% всички незаменими аминокиселини.

AllWhey се подобрява и с OmegaEFA™ (източник на високо стабилни EFA незаменими мастни киселини) и Tri-Blend протеинови храносмилателни ензими, които помагат в усвояването на пептидите в суроватъчния протеин и аминокиселините. Това е от съществено значение да се гарантира, че ще се извлече максимална полза от Протеините, които консумираме.

AllWhey се смесва бързо и във вода и в мляко. AllWhey има невероятен вкус, като се откроява като един от най-вкусните Протеини, създавани някога.

Какво е NitriCore™?

NitriCore е нова разширена система от 3-степенна протеинова доставка, която осигурява 100% Whey Protein, който да Ви достави висококачествен суроватъчен протеин с всяка доза. Благодарение на NitriCore технологията драстично се увеличават нивата на задържане на азота в мускулната тъкан.

Увеличеното задържане на азота гарантира, че бързото изграждане на мускулна може да се осъществи в отговор на интензивните тренировки като едновременно се гарантира, че чистата мускулната тъкан не се губи по време на възстановяването.

Ненапразно много от най-великите културисти смятат този продукт за „най-добрият протеин на планетата!“

AllWhey е обогатен с 97% чист протеин. Това е един хидролизиран суроватъчен протеин изолат. В допълнение тук се съдържа и чист WPI97™ суроватъчен протеин, който има много висока степен на бионаличност и задържането на азот.

AllWhey съдържа 25 грама суроватъчен протеин на лъжица!

AllWhey също съдържа храносмилателни ензими, като лактаза, която е лактоза-редуциращ ензим и бромелаин и протеазни, които са протеин-асимилиращи ензими. Взети заедно, тези ензими улесняват асимилацията и усвояването на пептидите в суроватъчния протеин и аминокиселините.

Компанията AllMAX е предприела и внимателно следила всички стъпки на производствения процес, за да е сигурна, че нейните клиенти ще получат най-чистия и възможно най-добрия протеин.

Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка (31 грама) с 200-300 мл. вода, сок или мляко по всяко време през деня, когато имате нужда от протеинов тласък.

 

VitaFORM

Опаковка: 60 таблетки
Производител: ALLMAX
Категория: ВИТАМИНИ

VitaFORM ™ съдържа всичко, от което мъжете имат нужда, за да се представят на най-високо ниво. VitaFORM ви дава всички основни витамини, от които имате нужда, заедно с основни хранителни вещества в 6 основни функционални групи.

VIRIMAX бленда за мъже
• 100% от нужните нутриенти за деня
• 6 функционални комплекса
• мощна антиоксидантна защита

VIRIMAX – комплекс от 6 съставки, съдържащ специфични ключови минерали и фитонутриенти, предназначени специално за мъже.

1. VITAPLEX – Essential Vitamin Complex
2. POWER – Anti-Oxidant Blend
3. COGNIFORCE – Mental Focus & Support
4. VIRAMAX – Male Support Complex
5. BONE – Flex & Jpint Health
6. ELECTROMAX – Mineral & Electrolyte Matrix

В допълнение, VitaFORM от AllMax Nutrition има 300% от необходимата дневна стойност на витамин С в 2 високо биологични форми, 200% витамин D3 и 10 мг бор, един от основните мъжки елементи.

Разширена защита срещу бързото застаряване – от решаващо значение за доброто здраве.

VitaFORM идва в комплект с висока ORAC Анти-оксидантова бленда, за да ни предпази от прекомерно влияние на свободните радикали. Включва и полифенолни екстракти от Зелен чай (95% полифеноли), екстракт от гроздови семена (95% полифеноли).

VitaFORM е лесен за прием. Можете просто да приемате по 2 таблетки веднъж дневно с храна и сте о’кей. Един поглед в нашия етикет ще ви убеди, че получавате всичко, което имате нужда и повече! Пълен и специално създаден за мъжете мултивитаминен комплех.

Начин на употреба: 2 таблетки на ден, след закуска.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *