ВИДЕО, ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Mass Effect Revolution – Сила, размери и пак сила от SAN

Mass Effect Revolution - Сила, размери и пак сила от SAN

Страницата на MASS EFFECT REVOLUTION в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Понякога, колкото и упорито да тренирате, колкото и стриктно да подбирате храната си, мускулите просто не растат! Mass Effect Revolution на SAN е това, което търсят всички културисти, които искат да се увеличат размера на мускулите си, разбира се, с възможно  най-малко мазнини.

Mass Effect Revolution е уникален  продукт, който е специално проектиран да Ви помогне,  да изградите десетки килограми чиста мускулна маса… все пак именно  мускулната маса е един от най-важните фактори, в жестока конкуренция сред всички спортисти.

Mass Effect Revolution е правилния избор за всеки спортист, който изпитва затруднения в качването на мускулна маса. Този продукт комбинира в себе си протеинова матрица с 8 източника на протеини, бързо усвоими въглехидрати и здравословни мазнини.

Ползи от приема на Mass Effect Revolution:

• Подкрепа за анаболния баланс в тялото

• Предпазване от катаболните процеси

• Изключително бързо качване на мускулна маса

• Нестихващ прилив на енергия

• Перфектно и светкавично възстановяване

• Тренировки без умора

Кои са ключовите съставки на този революционен продукт?

MyoCarb Matrix – Основната съставка в повечето гейнъри са бързо усвояващите се въглехидрати. Тези въглехидрати постъпват и напускат бързо тялото Ви, позволявайки Ви по този начин да имате повече хранения през деня. Бързоусвоимите въглехидрати като например глюкозните  полимери, са идеални за прием  преди и след тренировка, тъй като те осигуряват незабавен източник на енергия.
Всяка доза от Mass Effect Revolution съдържа 215 грама въглехидрати.

Octapure 8 Protein Fusion – Една от най-добрите и отличаващи черти на Mass Effect Revolution е протеиновата матрица, съдържаща  8 източника  на протеини. Тя  съчетава соев протеин, протеин от кафяв ориз, хидролизиран суроватъчен протеин изолат, мицеларен казеин, млечен протеин изолат, казеин, калций, концентрат на суроватъчния  протеин и протеин изолат  от суроватка. Предимството на сместа са аминокиселините със забавено освобождаване, които са точно това, от което имате нужда, когато искате да натрупате мускули.

Creatine Mass Fusion – тук е включен така известния креатин, в количество от 5 грама на доза. Креатинът е един чудесен инструмент за растеж на мускулите и силата, и помага на тялото да  увеличи обема на мускулните клетки.

Mass Effect Revolution е проучена  и тествана идеална  система за изграждане на мускулна маса! Всъщност, избирайки този продукт,  можете да бъдете сигурни, че получавате научно напреднала формула, която осигурява един наистина невероятен мускулен растеж

 

Начин на употреба: Разтворете 4 мерни лъжици от продукта в 350-400 мл. вода или мляко. Най-добре да използвате блендер за по-бързо и лесно разтваряне. Приемайте по всяко време на деня и/или след тренировка.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.