ВИДЕО, ЗДРАВЕ

Liver Detoxifier & Regenerator – необходимата защита за ЧЕРНИЯ ДРОБ

Liver Detoxifier & Regenerator - необходимата защита за ЧЕРНИЯ ДРОБ

Страницата на Liver Detoxifier & Regenerator в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

• Формула за черен дроб
• Съдържа магарешки бодил (Silymarin)
• Подсилена формула с мощни антиоксиданти
• Прочистване на черния дроб от токсини

Черният дроб играе огромна роля в храносмилането и в произвеждането на жлъчна течност, която разгражда мазнините. Много други важни метаболитни процеси са свързани с доброто състояние на черния дроб – по време на интензивна физическа или психическа работа, прием на алкохол, вредни токсини от цигарен дим и смог, както и определени лекарствени средства, срещу които черният дроб се нуждае от допълнителна детоксификация и антиоксидантна подкрепа.

Liver Detoxifier & Regenerator е патентована комбинация от билки и хранителни вещества, които са предназначени за поддържането на здравословна функция на черния дроб.

Liver Detoxifier & Regenerator съдържа екстракт от млечния сок на растението магарешки бодил, което се е доказало в клиничната практика като мощен чернодробен протектор. Освен това Liver Detoxifier & Regenerator съдържа Н-ацетил цистеин и метионин, които са важни за синтезирането на глутатион от черния дроб.

Глутатионът е най-мощният клетъчен антиоксидант и играе важне роля за детоксификацията на черния дроб.

В Liver Detoxifier & Regenerator се съдържат и билките шизандра, бюплурюм, скюте, които също се използват при лечение на чернодробни заболявания.

Начин на употреба: 3 капсули дневно с храната