ВИДЕО, ЗДРАВЕ

Lady VITA Help – Здрави, стройни и красиви по време на диета

Lady VITA Help - Здрави, стройни и красиви по време на диета

Страницата на Lady VITA Help в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Power FOOD Lady Vita HELP – Здрави, стройни и красиви  по време на диета.

Lady Vita HELP – витамини за протекция на здравето по време на диета. Те подпомагат красотата на кожата, косата, здравето на ставите и повишават имунната система на всички, които са на диета.

За Вас, скъпи дами, в състава на Lady Vita HELP сме включили богат мултивитаминен комплекс грижещ се за здравето на Вашите коса, кожа, нокти и подсилващи имунната Ви система. Освен това, за всички спортуващи и подложени на натоварване дами, има и комплекс от възстановителни аминокиселини, спомагащи за възстановяването на тонуса и мускулатурата след тренировка.

Lady Vita Help

Влючен е и комплекс, подпомагащ процеса на отслабване. Вие горите мазнините по време на диета с комплекс „Стройно тяло”. И не на последно място по значение е прекрасният и богат на съдържание комплекс за протекция на ставите. В него са включени, освен стандартните съставки Глюкозамин Сулфат, Хондроитин и  МСМ, и една много ценна и скъпа съставка, която не винаги присъства в конкурентните на Lady Vita HELP продукти – Хиалуронова киселина. Това е най-важната за еластичността на кожата съставка, играеща главна роля за поддържането на младостта и здравето години наред.

Дозировка: 2 таблетки дневно.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.