ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

HexaprO – уникалната протеинова матрица от ALLMAX

HexaprO - уникалната протеинова матрица от ALLMAX

Страницата на HEXAPRO в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Съдържаните в продукта Allmax HexaprO 6 високо усвоими протеини се характеризират с бързо, средно и удължено освобождаване, гарантирайки високи нива на аминокиселините с едновременно краткосрочна и дългосрочна форма на снабдяване. Всеки протеин е внимателно подбран, за постигане на максимална асимилация и абсорбция.

HexaprO е обогатен с допълнително 5 вида аминокиселини за подпомагане на възстановяването, включително всички 3 основни ВСАА, играещи съществена роля в протеин синтезата и осигуряващи бърз източник на енергия за мускулната система.

1 – суроватъчен протеин концентрат (WPC)
Считан за един от най-добрите, характерен с най-голяма био-достъпност, протеини, WPC се усвоява бързо, осигурявайки прилив на аминокиселини за организма, като ускорява възстановяването и стимулира протеин синтезата.

2 – млечен протеин концентрат (MPC)
Уникална комбинация от 80% казеин и 20% суроватъчен протеин, MPC се отличава с по-бавно абсорбиране в организма, благодарение на уникалните свойства на казеина.

3 – суроватъчен протеин изолат (WPI)
Считан от повечето експерти за основния елемент в областта на подхранването с протеини, поради изключително бързото ниво на снабдяване и усвояване.

4 – Мицеларен казеин (MC)
Характеризира се с най-бавен темп, осигурявайки доставка на аминокиселини за период до 7 часа. Това гарантира забавяне за много по-дълъг период на мускулното разграждане, дължащо се на липсата на амино групи.

5 – Яйчен албумин
Изграден от чист яйчен белтък, албуминът се отличава със средно ниво на скорост на усвояване и асимилиране от организма.

6 – хидролизирана суроватка
Хидролизираната суроватка има изключително висока бързина на абсорбиране. Тя е преминала през процес на разграждане до моно-, ди-и три-пептиди, като придава на продукта HexaprO характеристики, свързани с предоставяне на пептидна подкрепа и ултра-светкавично усвояване.

Allmax HexaprO има истински богат, плътен вкус на качествен млечен шейк, който ще ви накара да възприемете от друг ъгъл приема на протеини. Апетитен и удовлетворяващ на вкус, HexaprO създава усещане, което ще ви накара да се влюбите отново в протеина. Благодарение на неговото качество ще сте готови да превърнете HexaprO в част от своето ежедневие. Употребата на подходящия протеин под формата на подобен системен прием би помогнала за осъществяването на всяка цел.

AllMax HexaprO

Постигане на целите:

Всеки спортист, фитнес състезател или културист ще потвърди, че редовното подхранване играе ключово значение. Allmax HexaprO превръща допълнителното захранване в една вкусна и изключително удобна рутина. Със своята висококачествена комбинация от 6 протеина, съчетани в идеалното съотношение за доставка на бързи, средни и бавно усвояващи се компоненти, HexaprO предоставя един истински удовлетворяващ продукт, който заслужава названието „Протеинов шейк”.

AllMax HexaprO

Начин на употреба: 1 мерителна лъжица (44 грама) от HexaprO ™ с 200-300 мл. вода или нискомаслено мляко и приемайте след тренировка или между храненията.