НАПОМПВАЩИ ФОРМУЛИ

Няма сила, която да накара един билдер да не иска да бъде напомпан. Няма сила, която да накара този човек да не иска да вдига по тежко. Няма сила, която да накара един билдер да не иска да бъде нарязан и венозен. Има сила, с помоща на която ще постигнете това. Това са така наречените „Азотни Бустери„, които осигуряват мощен прилив на кръв в работещия мускул, голям транспорт на хранителни вещества, невиждана енергия.
Всичко това е равно на реален мускулен растеж.

 

Показване на 1–24 от 119 резултата

Show sidebar
Покажи 24 48 96

ANARCHY (MuscleTech)

78.00 лв.

MuscleTech Anarchy - има две основни действия - увеличаване на силата и на размера на мускулатурата.Продукта съдържа глицерол HydroMax - това е компонент, който е в пъти по концентриран от други продукти от този вид

Animal Pump

90.00 лв. 83.00 лв.

UNIVERSAL Animal Pump - Дава зверска сила, невероятно напомпване веднага след приема, дълготрайно действие, напомпана мускулатура и в дните без спорт. ANIMAL PUMP съдържа всички необходими компоненти за провеждането на мощни и взривни тренировки. Освен дневната доза креатин под формата на разгърната 3-компонентна матрица

Animal Rage XL

70.00 лв. 63.00 лв.

Universal ANIMAL Rage XL - Уникални напомпване, интензивност и издръжливост. Вълна от адреналин, изблик на сурова сила, усещане за разтърсващ електрически ток, който преминава от главата до петите - Animal Rage XL ви зарежда с енергия и сила да покорите тежестите, да доминирате в залата и да оставите конкуренцията далеч зад гърба си. Animal Rage XL е повече от обикновен претренировъчен суплемент - той е тайното оръжие на най-добрите бодибилдъри в света.

CVOL (CreMAGnaVol)

70.00 лв.

CVOL (CreMAGnaVol) е мощна и ефективна креатинова матрица, която ви зарежда със сила, увеличава мускулната маса и обем, като в същото време намалява процентното съдържание на подкожни мазнини.

Fierce

98.00 лв.

Fierce - Все по-интензивни, неуморни и чупещи всякакви рекорди тренировки, 365 дни в годината. Това е резултата от този уникален продукт.

FireBlaster (пакети)

40.00 лв.

ActivLab FireBlaster - високоефективна предренировъчна хранителна добавка, която повишава ефективността на тренировката

Hell’s NO2

48.00 лв.

AMIX Hell's NO2 ще даде на тялото ти експлозивна сила, екстремно мускулно напомпване, нечовешка издръжливост и концентрация. Мощната пред-тренировъчна формула бързо ще увеличи енергийните нива за максимален ефект от твоята тренировка.

Hemo Rage Black Ultra Concentrate

80.00 лв. 64.00 лв.

NutreX Hemo Rage Black Ultra Concentrate ще Ви удари здраво и бързо. Нужна е само 1 лъжичка от него и ще усетите, че сте в предтренировъчно състояние, което няма аналог. Предтренировъчен продукт от следващо поколение - ултра концентрирана, супер мощна формула в една единствена лъжичка!

HMBolon

88.00 лв.

HMBolon Olimp 300 caps  НМВ /хидрокси-метил-бутират /, ТСМ /три-креатин малат/ и ААКG /аргинин-алфа-кетоглутарат

Jack3d

80.00 лв. 68.00 лв.

Jack3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите.

Launch 4350 Reloaded

76.00 лв.

SAN Launch 4350 Reloaded - мощен детонатор на адреналин. Този продукт е една подобрена версия на оригиналния, благодарение на която ще снабдите тялото Ви с бушуваща сила и тотална мощ. С него Вашите тренировки ще достигнат едно по-високо ниво, което ще Ви донесе нужната ефективност. Време е за неповторими напомпвания и увеличаване на Вашата умствена дейност. Този продукт е просто невероятен

Megatron

107.00 лв.

SAN MegaTron - една напълно завършена и комплексна предтренировъчна формула, която ще ви предостави мощно мускулно напомпване като професионален бодибилдър, сила като на щангист, издръжливостта на маратонец и концентрация и желание за победа като на боец в клетка, всичко това  от прецизно подбраните фармацевтично чисти и патентовани съставки на MegaTron.

Nitronium

133.00 лв.

Nitronium е най-иновативният продукт в света на азотните бустери. Със своите 110 активни съставки Ви доставя върховно изживяване по време на тренировка и запалва най-нечовешкия мускулен растеж.

NitroNox Shooter

60.00 лв. 56.00 лв.

AMIX Nitronox Shooter - революционна пред-тренировъчна формула, която е научно разработена от LargeLife Nutritionals и специално проектирана от Amix за да Ви даде набъбнали мускули и експлозивна сила.

Plutonium 2.0

130.00 лв.

PEAK Plutonium 2.0 е подобрен вариант на предтренировъчния суплемент Detonator - сега по-екстремен от всякога и подходящ и за най-тежка тренировка. Plutonium 2.0 гарантира брутално напомпване на мускулите, максимално и повече от максимално обтягане на мускулните влакна, свръх енергия, почти нечовешка сила и термогенеза, предизвикваща топене на телесна мазнина. Захранва мускулите ви с над 100 анаболни градивни вещества. Plutonium 2.0 е логично продължение в областта на разработката на продукти след DETONATOR, който придаде ново значение на предтренировъчните суплементи.

Pow3rd! 2.0

44.00 лв.

Pow3rd! 2.0 e високотехнологична смес от най-важните съставки, които ще Ви донесат максимална енергия и издръжливост по време на тренировка.

Pump eXpress 2.0 Concentrate

77.00 лв.

Pump eXpress™ - сложна добавка за изграждане на мускулна маса, базирана на силно анаболни вещества, които се допълват взаимно в действието си.

PUMP Serum

67.00 лв.

PEAK Pump Serum - предтренировъчен продукт от бъдещето, съобразен с най-новите изследвания и открития на спортната наука. Това е една съвсем нова матрица с германско качество, гаранция за висока ефективност. Напомпваща формула, която ще достави огромно количество кръв в работещия мускул и вие ще бъдете удивени от лекотата, с която се справяте с тежките натоварвания.

RedWeiler

85.00 лв.

OLIMP RedWeiler - Хай-тек формула за екстремно повишаване на силата. Предизвиква ускорен прилив на кръв към работещите мускули.

Shock Therapy

85.00 лв. 72.00 лв.

Shock Therapy на Universal Nutrition е най-добрият предтренировъчен комплекс. Активаторите на азотен окис (NO), креатин и енергетиците ще ви помогнат не само да се заредите с енергия за провеждането на мощна тренировка, но и ще почуствате истинско напомпване на мускулите. Използва R-ALA, за да се транспортират креатина и азотните активатори в кръвопотока.

SuperPump MAX

100.00 лв. 80.00 лв.

SuperPump MAX - Безупречният предтренировъчен продукт.

Vasodilator 2.0

95.00 лв.

PEAK Vasodilator - супер вазо-анаболна формула, комбинира най-мощните съдоразширяващи вазодилататори и прeкурсори на азотния оксид в екстремни дози. Не съдържа креатин и кофеин и има съвсем малки количества въглехидрати.

White Pump

82.00 лв. 69.00 лв.

Controlled Labs White Pump e xpaнитeлнa дoбaвĸa от най-новото поколение напомпващи продукти, ĸoятo cъдeйcтвa зa дoбpoтo ĸpъвocнaбдявaнe в oтдeлнитe чacти нa тялoтo, пoдпoмaгa дeтoĸcиĸaциятa нa opгaнизмa и cтимyлиpa pacтeжa нa чиcтa мycĸyлнa мaca.

стак DEMON Dust + ANGEL Dust

82.00 лв. 69.00 лв.

Стак „DEMON Dust + ANGEL Dust”  - тази комбинация от BODY RESEARCH съчетава в себе си само доказано добре работещи компоненти. Вие ще забележите при употребата на този доказал ефективността си стак, че притежавате повече енергия, както за нормален жизнен цикъл, така и при тежки физически натоварвания, ефективно възстановяване с разширената BCAA формула и най-важното, разбира се, загуба на така досадните излишни килограми.