НАПОМПВАЩИ

FireWorks – най-новата напомпваща матрица от Scitec

Scitec FireWorks feat

Страницата на FireWorks в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

SCITEC FireWorks е уникална напомпваща матрица, създадена в подкрепа на Вашите по-добри спортни постижения, която повишава фокуса и концентрацията и подобрява общото здравословно състояние.

Предимства:
• Подобрява доставката на хранителни вещества
• Насърчава растежа на мускулна маса
• Повишава физическата сила и издръжливост
• Осигурява допълнителна енергия и тонус
• Стимулира имунната система
• Подпомага умствената дейност

FireWorks осигурява 10 ценни съставки със синергично действие за увеличаване на фокуса и оптимизиране на някои от най-важните системи в тялото. Тази формула с отлична разтворимост и сензационен вкус е мощен енергиен бустер и отлично допълнение към пред-тренировъчния план.

Всяка доза от 12 gr съдържа 100 mg кофеин, L-Карнитин, Аргинин хидрохлорид+ Алфа Кетоглурат, Глутамин, Орнитин, витамин C, Холин и витамин B3.
Кофеина е естествена съставка с мощно стимулиращо действие, което забавя появата на умора, ускорява метаболизма, увеличава фокуса и поддържа физическия тонус. Неговото действие се допълва от добавеният  L- Карнитин – съставка, позната със свойствата си да увеличава енергията в тялото, да спира образуването на млечна киселина в мускулите и да подпомага ефективното изгаряне на излишните мазнини.

FireWorks съдържа Аргинин Хидрохлорид + Алфа Кетоглурат, форми на аргинина с висока степен на усвояване, които поддържат азотния баланс в тялото, разширяват кръвоносните съдове и подобряват транспортирането на кислород и хранителни вещества към тъканите. Освен това, Аргинина участва в производството на хормони, включително хормон на растежа, подпомага детоксикацията и насърчава имунната система. Благодарение на тези свойства, той съдейства за повишаване на физическия капацитет, сила и издръжливост и подпомага изграждането на мускулна маса.

Формулата на FireWorks е обогатена с Глутамин и Орнитин, 2 изключително важни аминокиселини.
Глутамина е необходим елемент за правилния синтез на протеини, а също така стимулира производството на растежен хормон. Той е изключително важен за правилното възстановяване след тренировка, когато запасите в мсукулите се изчерпват и се налага тяхното подхранване.
Орнитина също участва в структурата на протеините, като има свойства да неутрализира вредния амоняк и да подпомогне детоксикацията на организма. Той поддържа здравето на черния дроб и стимулира синтеза на хормон на растежа. Подобно на глутамина, орнитина действа съдоразширяващо и подпомага растежа на мускулна тъкан.

FireWorks съдържа висока доза витамин С, необходим за нормалното функциониране на имунната и нервната система. Този хранителен елемент е мощен антиоксидант, който намалява умората и напрежението и защитава клетките от вредното действие на свободните радикали.

FireWorks Scitec


Дозировка и начин на приемане:
Разбъркайте 1 доза от 12 gr FireWorks в 300-400 ml вода и консумирайте 30-50 минути преди тренировка или по всяко време, когато имате нужда от стимулация.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.