ВИДЕО, НАПОМПВАЩИ

CONDENSE – рекорди в напомпването с Purus Labs

Condense представлява нов подход към подобряване ефективността на предтренировъчните продукти, предназначен да увеличи тренировъчния ви капацитет. Това нововъдение се базира на патентована технология за пренос на хранителни вещества и рецензирани, доказано ефективни за човека дози, което се го отличава от останалите на пазара, които разчитат главно на стимуланти и имат краткотраен ефект.
Purus Labs отново направи революция в категорията на предтренировъчните продукти, като на практика постигна това, за което другите само твърдят, че могат, а именно максимална вазодилатация чрез реално засилване на ендогенната продукция на азотен оксид. Това, от своя страна, води до поредица анаболни и физиологични ползи за атлетите чрез засилване на кръвния поток, подобряване усвояването на субстратите (т.е. по-добро усвояване на хранителните вещества), запазвайки запасите от аденозин трифосфат, стимулирайки доставката на кислород до майокапилярите и намалявайки цялостния разход на кислород, което ви позволява да се справите с по-големи наторарвания (например по-голяма тежест) и да се упражнявате по-дълго преди да се изтощите (повече повторения).

PurusLabs Condense
• Nitratene ™
Неорганичен нитрат, открит в цвеклото, спанака и др. Той повишава нивото на азотен оксид чрез нова биологична пътека: нитрат – нитрит – азотен оксид, конвертирани чрез ентеро – слюнченото обращение, за разлика от по-традиционното: аргинин – NO синтаза – азотен оксид. Въпреки че нитратът все още не е толкова доказан в подобряването на тренировъчната ефективност, то резултатите досега са страхотни! Установено е, че нитратът е мощен аеробен и анаеробен ергогенен помощник, който намалява разхода на кислород по време на упражнения, като това води до по-голям капацитет на работа и натоварване. Удивителното е, че това подобрение идва без придружаващо повишаване на кръвния лактат, което означава, че мускулите стават по-енергийно ефективни. Това увеличение в ефективността на митохондриите е поради по-малкото използване на аденозин трифосфат за формиране на мускулна сила.

• Бетааланин
Тази непротеиногенна аминокиселина е съставна част на мускулния карнозин (бета – аланин-л-хистидин). Самостоятелно бета – аланинът може да увеличи количеството на майокарнозин. Карнозинът увеличава мускулната концентрация, помагайки за стабилизирането на мускулните нива на pH чрез буфериране на водородните йони, произведени чрез интензивни упражнения. Бета-аланинът се комбинира перфектно с нитратите, тъй като работят в синхрон по различни пътеки за постигане на оптимален ефект.

• Бетаин анхидрид
Бетаинът, или триметилглицин, е интересно съединение, срещано в сока от цвекло, което служи за защита на клетките от дехидратация, като антиоксидант и донор за метиловата група, което води до по-ниски нива на хомоцистеин. Проучванията при хора са показали, че бетаинът увеличава мощта и силата на тренирани спортисти, което е проверено при някои от основните фитнес упражнения. Друго по-голямо изследване стига до заключението, че бетаинът подпомага по-високата изтензивност на анаеробните тренировки.

• 1,3,7 – триметилксантин
Очевидно, кофеинът е широко разпространен и високоефективен аеробен и анаеробен стимулант. Неговите ефекти са много силни и ясно изразени. Кофеинът подобрява когнитивната функция и бдителността, противодейства на аденозин рецепторите, блокира фосфодиестеразата, увеличава производството на адреналин/ норадреналин/ освобождаването на допамин и подобрява вътреклетъчното дейност на напомпване на натрия и калия.

• Електролити
Йонизираните соли се срещат в голямо количество в човешкото тяло и служат за поддържане на специфичните баланси на концентрация през клетъчните мембрани. Ние включваме електролитите натрий, калий и хлорид в Condense, за да постигнем оптимална хидратация и обем на кръвта по време на тежка физическа дейност, като по този начин притъпяват повишаването на кортизола и ускоряват възстановяването.

PurusLabs Condense

Заключение
Както и при всички други продукти на Purus Labs, тук се използват единствено позволени съставки, които са доказали своята ефективност в редица проучвания. Всички те са в ефективна доза. Използвайки патентованата технология Nitratene, Purus Labs продължава да революционизира спортното хранене и да предлага лъч светлина в една индустрия, забулена в мрак!

Purus Labs Condense : ПРОМЯНА В ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА!


Дозировка и начин на приемане:
Смесете 1 доза с 200 мл вода и консумирайте около 10 минути преди тренировка. Продуктът може да се използва и в нетренировъчни дни. Не приемайте повече от 2 дози наведнъж.


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.