ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

COMBAT Powder – СУПЕР храната за мускулите

MuscleTech COMBAT Powder

MuscleFarm Combat Powder със своята прецизно-формулирана бленда, съдържаща суроватъчен протеин концентрат, хидролизат, изолати, както и яйчен албумин и мицеларен казеин е СУПЕР храната за вашето тяло!
Защото всеки един от тези източници на протеин се освобождава в различно време, като всички са богати на най-важните аминокиселини.

• Комплекс ензими
• Подобряване усвояването на храната
• Подпомагане на храносмилателната система
• Премахване на стомашни проблеми

COMBAT Powder се усвоява в продължение на 8 ЧАСА!

• Суроватъчния протеин изолат е един от най-добрите източници на протеин за вашето тяло, страшно лесно се абсорбира от тялото и директно за отрицателно време храни мускулите ви с необходимите вещества!

• Полухидролизирания суроватъчен протеин изолат увеличава покачването на чиста мускулна маса и подпомага намалянето на подкожните мазнини, подпомагайки функцията на инсулина и подкрепяйки функциите на сърдечно-съдовата система.

• Мицеларният казеин е най-качественият казеин известен в днешно време. Мицеларният казеин заедно с суроватъчния протеин изолат са двата най-анаболни протеина известни на всички нас, едни от най-богатите на аминокиселини и най-бавно усвояващия се протеин. Мицеларният казеин, използван в COMBAT Powder се усвоява в продължение на 7 часа.

• Ячният албумин е най-лесно абсорбиращия и усвояващ се протеин. Изчистен максимално от лактозата, яйцата са най-желания източник на протеин от спортуващите и от хората, занимаващи се със здравословно хранене като цяло.

• Повишава секретирането на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм, заради което е всепризнат за добър суплемент от културистите. Когато се взема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване. Редовното му приемане гарантира, че мускулната тъкан ще разполага с достатъчно количество за развитието си. В противен случай е възможен дефицит, тъй като останалите тъкани, нуждаещи се от глутамин, “посягат” на глутамина в мускулите.

MusclePharm Combat


Начин на употреба:
Смесете 1-2 лъжици COMBAT Powder с 150-300 мл вода/мляко. Консумирайте 2-3 пъти дневно за оптимален мускулен растеж.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство