ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

Carnivor Beef Aminos – Ултра-концентриран, 100% чист говежди протеин

Carnivor Beef Aminos - Ултра-концентриран, 100% чист говежди протеин

Страницата на CARNIVOR BEEF AMINOS в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

MuscleMeds Carnivor Beef Aminosултра-концентриран, 100% чист говежди протеин!

Ултра-концентрираният продукт на MuscleMeds Carnivor 100% Beef Aminos използва патентована технология за обработка, с цел предоставяне на висока концентрация от качествени аминокиселини.

Изготвена от най-финият говежди протеин изолат, говежди албумин, изсушен черен дроб от аржентински говеда и говежди имуноглобулин, всяка таблетка снабдява с пълния спектър от незаменими аминокиселини, включително верижно-разклонените – BCAA, както и био-активни фактори на растежа.

В допълнение, добавянето на креатин подпомага увеличението в големината и силата на мускулите, докато включените верижно-разклонени кето-киселини (BCKA) допринасят за обработката на концентрираните вещества,с цел повишено запазване на азота в организма.

Тази мощна формула ще помогне за впрягане на цялата мускулно-изграждаща мощ на говеждото месо без добавяне на мазнини или холестерол, доставяйки по-високи стойности на аминокиселини, креатин и растежни фактори!

 

Начин на употреба: Приемете 3 таблетки 2 пъти дневно, за да осигурите необходимото количество висококачествени аминокиселини за възстановяване и растеж на вашата мускулатура.