ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

Carnitine Core Liquid – мощно отслабване с 3 вида Л-карнитин

Carnitine Core Liquid - мощно отслабване с 3 вида Л-карнитин

MusclePharm Carnitine Core Liquid е висок клас течен L-карнитин, чиято цел е максимално и ефективно горене на подкожните мазнини.

Carnitine Core Liquid се отличава от другите продукти с карнитин по това, че е матрица и съчетава 3 различни форми на L-карнитин:
• Ацетил L-карнитин;
• L-карнитин Тартрат;
• Пропионил L-карнитин;

Всяка от трите форми е с по-висока усвоимост и потентност от обикновения L-карнитин, и разполага с различни метаболитни пътища, чрез които функционира. Ацетиловата форма спомага повече за фокуса, мозъчната дейност и желанието за тренировка, докато тартратът е ефективен за оптимално горене на мазнини и издръжливост. Пропионил L-карнитин стимулира отделянето на азотен оксид и подобрява азотния баланс в тялото.

Ако търсите начин да ускорите метаболизма си, да се отървете от излишните мазнини, и да преливате от енергия, вземете Carnitine Core Liquid на  Muscle Pharm! Уникалния състав на тази революционна формула, както и течната и достъпна форма, я превръщат в изключително мощен продукт за отслабване, който ще Ви помогне да постигнете желаната фигура.

Carnitine Core Liquid включва Л-карнитин, който е истински шампион в борбата с излишните килограми! И за да е още по-ефективен, продукта съдържа и така нашумелите малинови кетони, за които е чувал всеки, следящ новостите в света на отслабването.

Muscle Pharm Carnitine Core Liquid

Какво да очаквате от приема на Carnitine Core Liquid?

• Ускоряване на метаболизма

• Засилено изгаряне на мазнините

• Намаляване на апетита

• Повишаване на енергията

• Засилване на термогенезата

• Увеличаване на аеробната издръжливост;

• Увеличаване на желанието за тренировка;

• Регулиране на умората и стреса

Л-карнитин е естествено срещаща се в тялото  аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма на мазнините. Много спортисти използват Л-карнитин, защото той доказано подпомага процеса на отслабване. А във формулата на Carnitine Core Liquid се съдържат няколко форми на тази аминокиселина, всяка от които има своите предимства.
Л-карнитин може да спомогне за насърчаване на добро здраве, и за повишаване на енергийните нива в тялото. Тази аминокиселина съдейства за отделянето и , където те се използват за генериране на допълнителна енергия. По този начин, Вие не само отслабвате, но сте изпълнени с енергия, която е нужна за вашите тренировки, или ежедневните Ви дейности. Л-карнитин също така спомага за намаляване на млечната киселина, натрупвана в мускулите, за да можете да тренирате по-дълго и без болка.

Carnitine Core Liquid съдържа в състава си и малинови кетони. Тези вещества са открити в малините и през последните години се превърнаха в истинска сензация. Стотици хиляди хора отслабват с тяхна помощ, защото малиновите кетони засилват термогенезата и изгарянето на мазнините, потискат апетита и ускоряват метаболизма. Освен всичко това, малиновите кетони действат като антиоксиданти, и могат да подобрят вашето здравословно състояние. Разгледани поотделно, активните съставки на Carnitine Core Liquid са наистина силни фетбърнъри, а работейки заедно, стават наистина мощни и синергични. Тази двойна сила ще Ви отърве от излишните килограми веднъж завинаги, ще Ви зарежда с енергия през целия ден, и ще Ви защитава от действието на свободните радикали.

Не се колебайте – ако искате наистина ефикасно средство за отслабване, Carnitine Core Liquid е вашето спасение!

Начин на употреба: Приемайте по 1 супена лъжица (16 ml) дневно 30 минути преди тренировка на празен стомах. За по-силен ефект, добавете 1 супена лъжица сутрин на гладно.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.