ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

BLAZE UNLEASHED – най-новият ултра мощен фетбърнър на SAN

BLAZE UNLEASHED - най-новият ултра мощен фетбърнър

Страницата на BLAZE UNLEASHED в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

SAN Blaze Unleashed е ултра мощен фетбърнър. Това е най-новият доказано ефективен продукт на американската фирма SAN Nutrition за изгаряне на излишните Ви телесни мазнини и за загуба на ненужно тегло. Самата формула е от изцяло ново поколение и съвсем спокойно може да бъде определена като най-мощната сред продуктите от този клас.

• Мощен фетбърнър

• Потиска апетита

• Увеличава метаболизма

• Увеличава енергията

SAN Blaze Unleashed

Blaze Unleashed е ултра мощен Фет бърнър. Това е продукт за изгаряне на излишните Ви телесни мазнини и за загуба на ненужно тегло. Самата формула е от изцяло ново поколение и съвсем спокойно може да бъде определена като най-мощната сред продуктите от този клас. Започнете да премахвате излишните мазнини от тялото Ви по възможно най-ефикасния и най-безпощадния начин.

Blaze Unleashed ще трансформира Вашия метаболизъм в една машина за унищожаване на мазнини. От компанията-производител на продукта заявяват с абсолютна гордост, че мастните Ви клетки ще попаднат в един изцяло изпепеляващ и напълно изгарящ ад. Това се постига посредством изключително висококачествените съставки в тази модерна формула.

Дълги години продуктите от този клас разчитаха на Ефедрина за основна съставка. Да, той е наистина мощен, но далеч не е най-ефективното решение, което съществува. С цел избягване на общоприетия стандарт от SAN създават Blaze Unleashed , който съдържа в себе си една много по-мощна алтернатива на Ефедрина.

SAN Blaze Unleashed

Така този умопомрачително силен продукт ще Ви осигури изключително ефективно изгаряне на телесните Ви мазнини. Blaze Unleashed освен това ще Ви помогне да натрупате чудовищно голяма мускулна маса. Вашият апетит ще бъде подтиснат, а метаболизмът Ви ще претърпи процес на увеличаване. Този продукт идва в комбинация с мощни термогенни ефекти, за още по-ефикасно премахване на мазнините Ви.

Извайте физиката, която желаете. Blaze Unleashed ще Ви помогне да постигнете едно слабо и много здраво телосложение, с което определено ще всявате респект. Този продукт е доверен партньор на активно-спортуващите личности и осигурява ултра мощни и невероятно дълготрайни резултати. Справете се с излишните мазнини и килограми с този модерен и уникален продукт.

Една съвременна термогенна формула, предназначена за изгарянето на мазнините, съдържаща синергична смес от 4 супер съставки в подкрепа на загубата на мазнини. Ако се приема 1 път дневно, тези съставки могат да увеличат метаболизма и изгарянето на мазнини до 8 часа. Когато се комбинира с физически упражнения и ниско калорийна диета, Blaze Unleashed може да Ви помогне да постигнете значителни резултати в борбата с излишните мазнини.


Начин на употреба:
1 доза (4.68 gr) Blaze Unleashed се приема сутрин преди закуска на празен стомах, 200-300 мл. вода.
Не превишавайте 2 дози от продукта в рамките на 24 часа.
Не комбинирайте Blaze Unleashed с продукти, съдържащи йохимбин и/или Ефедрин.