ВИДЕО, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ

Arnold Iron Test – тестостеронен ускорител от Арнолд Шварценегер

Arnold Iron Test - тестостеронен ускорител

Производителите от MusclePharm след дългогодишни изследвания и експерименти в практиката са достигнали до решението какви съставки трябва да бъдат включени в този уникален тестостеронен ускорител. Те са прецизно подбрани синергични продукти, проверени в многогодишната практика на най-успешния и известен бодибилдер – Арнолд Шварценегер. Няма никакво съмнение, че бате Арни знае как стават нещата.

Arnold Iron Test, този уникален и иновационен тестостеронов ускорител съдържа следните съставки:

Витамин D (400 IU)
С течение на времето нивата на тестостерон се покачват благодарение на него. Витамин D винаги е добре да присъства в тестостероновите бустери.

Цинк (като цинков цитрат – 30 mg)
По същия начин нивата на цинк в организма са често свързани с нивата на тестостерон и 30 mg на ден е добра препоръчителна доза за поддържане на адекватни нива, особено при хора, които тренират редовно.

Iron Test Blend (1,350 mg) – патентована смес, съдържаща:

Д-аспарагинова киселина (DAA)
DAA отдавна се разглежда като една от най-новите съставки за повишаване нивата на тестостерона и е особено добра за хора, които са намалили първоначалните нива на тестостерон.

Testofen (Fenugreek или Trigonella Feonum Graecum)
Сминдух – специфичният вид използван в Iron Test известен като Testofen е изследват и доказано работи в подкрепа нивата на тестостерон, благодарение на неговото влияние върху намаляването на превръщане на тестостерон в DHT или дихидротестостерон.

Индол-3-карбинол
Съединение, което съдържа DIM или Diindolylmethane, известна антиестроген съставка. Anti-естроген подкрепата е важна, тъй като увеличаването на тестостерона обикновено води до повишаване на естрогена, който може да неутрализира някои от положителните последици от повишаване на нивата на тестостерон.

Бор
Микроелемент, който е показал, че увеличава нивата на свободния тестостерон.

Аргинин нитрат

Arnold Iron Test

Както е показано по-горе, по-голямата част от съставките на Iron Test имат определени качества за повишаване на тестостерона. Включването на аргинин нитрат е странен избор. Въпреки че е силно напомпваща съставка, тя не повишава тестостерона сама по себе си. Най-вероятно обаче, MusclePharm е избрал тази Аргинин нитрат като начин за транспортирането на активните съставки по-бързо в кръвния поток. Наистина се е получил впечатляващ като замисъл и изпълнение тестостеронов ускорител (бустер)

 

Начин на употреба: 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство