ВИДЕО, ЗДРАВЕ

ARNOLD IRON DREAM – за добър сън и възстановявяне

ARNOLD IRON DREAM – за добър сън и възстановявяне

Почивката и качественият сън са важен фактор за растежа и развитието на мускулите. Ето защо е толкова важно за бодибилдърите и спортистите да спят дълбоко и непробудно. В подкрепа на почивката и съня, Muscle Pharm и Арнолд Шварценегер създадоха нова, иновативна формула – Iron Dream. Активните съставки в добавката стимулират протеиновия синтез, подпомагат възстановяването и растежа на мускулна тъкан и увеличават производството на тестостерон.

Предимства на Arnold Iron Dream:

• Подобрява качеството на съня
• Стимулира мускулния растеж
• Ускорява възстановяванетоСпира катаболните процеси
• Бързо усвояване

Липсата на сън се натрупва и в даден момент се отразява на физическата активност и резултатите, а културистите най-добре знаят това. Със своята супер формула, Arnold Iron Dream ти осигурява продължителен сън и пълноценно възстановяване на тялото през нощта.

Патентованият комплекс съдържа следните съставки:

Глутамин и верижно-разклонени аминокиселини BCAA стимулират синтеза на растежен хормoн, участват в изграждането на мускулната тъкан, ускоряват метаболизма, подпомагат възстановяването и повишават имунитета.

• Екстракт от глог подобрява кръвообръщението и действа съдоразширяващо, а сминдух поддържа високо ниво на тестостерон и възпрепятства превръщането му в дихирдотестостерон.

Червено цвекло понижава кръвното налягане, пречиства организма от токсини и тежки метали, прочиства кръвта и оптимизира функциите на черния дроб.

Холин битрат е вещество от групата на витамин В, което подобрява функцията на мозъка, стимулира паметта и концентрацията и успокоява нервната система.

ZMA комплекс (цинк, магнезий и витамин В6) повишава издръжливостта, оздравителните процеси и разтежа. Комбинацията от трите елемента стимулира отделянето на тестостерон и хормон на растежа, което води до покачване на силата и намаляване на времето за възстановяване.

Arnold Iron Dream се разтваря добре и има отличен вкус.

 

Начин на употреба: Смесете една супена лъжица във вода и приемайте 30-50 минути преди сън в подължение на 5 дни. След това направете 2 дни почивка.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.