Добре дошли в нашия магазин !

Whey Protein (NOW)

Наличност: В наличност

77,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт


NOW Foods Whey Protein е чист, натурален и висококочаствен протеин от краве мляко. Whey Protein съдържа повече верижно разклонени аминокиселини “BCAA’s” от всеки друг познат хранителен източник в света.

NOW Foods Whey Protein

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 908 gr
Производител: NOW FOODS
Категория: ПРОТЕИНИ

 

• Подобряване на възстановяването
• Покачване на мускулна маса
• Без изкуствени подсладители
• Високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига (BCAA)
• С добавен Глутамин

NOW Foods Whey Protein е чист, натурален и висококочаствен протеин от краве мляко. Whey Protein е пълноценен източник на незаменими аминокиселини, които човешкото тяло трябва да си набавя всекидневно, тъй като не може да ги произведе. Незаменимите аминокиселини са структурните блокове на мускулите, кожата, ноктите и други телесни тъкани.
Whey Protein
съдържа повече верижно разклонени аминокиселини “BCAA’s” от всеки друг познат хранителен източник в света.

NOW Foods Whey Protein е идеален източник на протеин за хора от всички възрасти. Хората, които се занимават със спортно хранене, целящите намаляване на теглото, увеличаване на мускулната маса и протеиновата синтеза, добро костно и дентално здраве, стабилна имунна система, и общо здраве, могат да извлекат тези ползи от Whey Protein, защото увеличава нивата на глутатиона - най-мощния антиоксидант в човешкото тяло. Една от най-важните му роли за спортуващите е, че увеличава задръжката на азот в организма.

Whey Protein е лесно усвоим и е нужен за възстановяването на мускулните влакна след тежка физическа работа. Научно доказано е, че Whey Protein намалява риска от рак на простата, намалява холестерола в кръвта, помага да се освободят два апетитопотискащи хормони.

Whey Protein подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите.

Най-удачното време за прием е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня - трябва да възстановите мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през ноща).

Whey Protein от NOW Foods е комбинация от микрофилтрирани, йоннообменени и ензимнохидролизирани суроватъчни концентрати и изолати, което го прави един от протеините с най-висока биологична стойност на пазара.


Начин на употреба: Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене. 30-40 гр 1-3 дневно


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

100% Pure Whey

100% Pure Whey

Започва от: 55,00 лв.

     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.