Добре дошли в нашия магазин !

Waxy Maize 2300

Наличност: В наличност

61,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AllMAX Waxy Maize 2300 е с изключително високо молекулно тегло на полимеризирани въглехидрати с идеална рН 6.0. Осигурява незабавен прилив на енергия, като така ще направи тренировките ви още по-интензивни и продължителни. Това въглехидратно гориво не съдържа никаква захар и глутен, не задържа вода, а молекулното му тегло е в пъти по-голямо от декстрозата! Приемайки го по време на тренировка, Waxy Maize ще запълни гликогеновите нива в организма Ви, като така ще Ви осигури незабавна енергия и сила!

AllMAX Waxy Maize 2300

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 2000 gr
Производител: ALLMAX
Категория: ПОКАЧВАНЕ на ТЕГЛО

 

AllMAX Waxy Maize 2300

AllMAX Waxy Maize 2300 е с изключително високо молекулно тегло на полимеризирани въглехидрати с идеална рН 6.0. Осигурява незабавен прилив на енергия, като така ще направи тренировките ви още по-интензивни и продължителни. Това въглехидратно гориво не съдържа никаква захар и глутен, не задържа вода, а молекулното му тегло е в пъти по-голямо от декстрозата! Приемайки го по време на тренировка, Waxy Maize ще запълни гликогеновите нива в организма Ви, като така ще Ви осигури незабавна енергия и сила! Този продукт е съставен от силно разклонени молекули амилопектин.

Поради бързите темпове на усвояване, Waxy Maize 2300 помага за бързото попълване на запасите от гликоген, дори по-добре, когато се приема по време на тренировка. Той помага да се поддържат нивата на гликогена, както и на протеина, което го прави отличен избор на продукт, приемащ се по време на самата тренировка.

Установено е, Waxy Maize 2300 увеличава обема на кръвта и намалява водата под кожата.

Waxy Maize 2300  Ви осигурява незабавна енергия и намалява умората по време на интензивните тренировки!

Използвайки този невероятен продукт, Вие незабавно ще забележите как мускулите Ви се разширяват бързо, ще получите повече енергия, която пък от своя страна ще Ви позволи да проведете една по-продължителна и интензивна тренировка. Нима досега не сте мечтали да постигнете невероятно мускулно напомпване без никаква умора? Този продукт не предизвиква рязък инсулинов скок, така че той е идеален да се консумира по време на продължителни тренировки.

Waxy Maize 2300  се смесва лесно и бързо със студена вода и е предназначен за лесна консумация през цялата тренировка.

Този забележителен продукт ще Ви осигури незабавен тласък на енергия по време на интензивните тренировъчни сесии. Освен всичко друго, той минимизира и умората, тъй като обновява нивата на гликогена след тренировка и не предизвиква абсолютно никакво подуване на корема или задържане на вода!

Waxy Maize 2300 е произведен по един наистина изключителен мулти-патентован процес, който няма да намерите никъде другаде.

1. Какво е Waxy Maize 2300?

Waxy Maize 2300  е превъзходен източник на въглехидратно гориво. Тази хранителна добавка е с изключително нисък процент на осмоларитет, което означава, че тя се абсорбира и усвоява много добре. С нула грама захар и без глутен, Waxy Maize 2300™ не предизвиква подуване на корема и задържане на вода. С молекулно тегло над 3000 пъти по-голямо от това на декстрозата, Waxy Maize 2300 има способността да изтегля другите хранителни вещества, като креатина, бета-аланина и аргинина, през чревната стена и увеличава тяхното усвояване.

2. Има ли някакви странични ефекти свързани с този продукт?

Waxy Maize 2300 се разглежда като безопасна и ефективна добавка. Не са известни странични ефекти, които са свързани с неговата употреба.

3. Мога ли да използвам Waxy Maize 2300, ако приемам други лекарства?

Waxy Maize 2300 не бива да се приема, ако сте на лекарства по специално лекарско предписание. Винаги е добра идея да се консултирате първо с Вашия лекар преди да започванете да приемате каквато и да е хранителна добавка, ако пиете други лекарства.

4. Трябва ли използвам Waxy Maize 2300 в нетренировъчни дни?

Добре е да приемате Waxy Maize 2300 и в нетренировъчни дни. През тези дни е най-добре да го вземате веднага след като се събудите и отделно от храненията.

5. Мога ли да вземам Waxy Maize 2300 в комбинация с други добавки?

Да, този продукт работи особено добре с креатин, Бета-Аланин и/или L-аргинин. Поради високото молекулно тегло на Waxy Maize 2300, този продукт притежава способността да изтегля другите хранителни вещества, като креатина, бета-аланина и аргинина, през чревната стена и увеличава тяхното усвояване.

За да получите един невероятен следтренировъчен ефект, комбинирайте Waxy Maize 2300 с ISOFLEX протеин и Krush Loaded.

6. Как Waxy Maize 2300 ще ми помогне във фитнеса?

Консумирането на Waxy Maize 2300 по време на интензивни тренировки ще доведе до по-доброто напомпване и усвояване на обема на мускулите. Waxy Maize 2300 помага за бързото попълване на запасите от гликоген, когато се консумира по време на тренировка. Освен това този продукт намалява и чувството на умора.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.


Начин на употреба:
Използвайте 1 равна лъжичка (40 грама) от продукта, разбита в 200-300 мл. вода в комбинация с протеиновата си напитка, като например ISOFLEX, Да се приема по време на тренировка или веднага след нея.

Забележка: Много ефективно се комбинира с хранителните добавки креатин, Бета-Аланин и / или L-аргинин.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.