Добре дошли в нашия магазин !

VoluMass 35

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
VoluMass 35 - 6000 gr
200,00 лв.
VoluMass 35 - 1200 gr
55,00 лв.
VoluMass 35 - 2950 gr
120,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

VoluMass 35 е формула с високо съдържание на протеини, увеличаваща чистата мускулна маса и клетъчния обем!

VoluMass 35

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1200, 2950 gr
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: ПОКАЧВАНЕ на ТЕГЛО

 

VoluMass 35 е формула с високо съдържание на протеини, увеличаваща чистата мускулна маса и клетъчния обем!

VoluMass 35 съдържа повече креатин (2,5 гр), значително количество протеин с висока биологична стойност, както и повече калории.

Когато се изгражда мускулна маса, протеините и въглехидратите са еднакво важни, за да се подсигурят енергия и градивни елементи за мускулите. Със съдържание от 35% протеин, VoluMass 35 съответства на процента хранителни вещества, изисквани от повечето хранителни програми, както и на телесния тип и обмяната на веществата при повечето атлети.

Затова VoluMass 35 осигурява перфектно балансирано хранене самостоятелно и като интегрирана част от приема на храна през целия ден. Използваният протеин се състои от висококачествен, ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат и изолат от филтриране с кръстосан поток и микрофилтриране, и двата изключително богати на протеинови фракции.

Креатинът във VoluMass 35 е най-ефективната съществуваща добавка без съдържание на калории. Той осигурява клетъчна енергия, необходима за работа на мускулите и предизвиква нарастване на мускулния обем.
Клинични тестове са доказали, че тауринът също способства за увеличаване на мускулния обем.

Всяка 100-грамова доза VoluMass 35 доставя 50% от препоръчваната дневна доза от витамини и е обогатена с фосфати. Без добавка на фруктоза или захароза.
и/или по-високото си ниво на активност се нуждаят от повече хранителни вещества. Той е пълноценна и незабавна храна за Вашите мускули.

 

Състав: Протеинова смес (ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат и микрофилтриран в кръстосан поток суроватъчен протеин изолат, и двата с високо съдържание на лакталбумин, лактоглобулин, лактоферин, микрофракции имуноглобулин), малтодекстрин, Креатин монохидрат, декстроза, естествени и изкуствени аромати, Таурин, динатриев хидроген фосфат, магнезиев хидроген фосфат, калиев дихидроген фосфат, витамини (аскорбинова киселина, dl-алфаТокоферол ацетат, Тиамин хидрохлорид, Рибофлавин, никотинамидна киселина, пиридоксин хидрохлорид, Фолиева Киселина, цианокобаламин, Биотин, калциев пантотенат), ацесулфам К, аспартам.

VoluMass 35

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Gain Fast 4100

Gain Fast 4100

28,00 лв.
Platinum HydroBuilder

Platinum HydroBuilder

Цена: 112,00 лв.

Промо цена: 75,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.