Добре дошли в нашия магазин !

VitaSport MAX

Наличност: В наличност

33,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

ASL VitaSport MAX е активна формула от подбрани витамини и минерали, необходими на човешкия организъм за изпълняване на ежедневните си функции. Съдържа 28 витамина и минерала,  поддържа функциите на метаболизма, поддържа физическото и психическото здраве, помага за предотвратяване на умората, ускорява възстановяването

ASL VitaSport MAX

Детайли

Опаковка: 90 tabs
Производител: ASL
Категория: ВИТАМИНИ

 

ASL VitaSport MAX е активна формула от подбрани витамини и минерали, необходими на човешкия организъм за изпълняване на ежедневните си функции.

VitaSport MAX осигурява всички важни за тялото микроелементи и витамини. Комбинира в състава си всички необходими витамини, микро- и макро-  елементи за осигуряване на адекватно възстановяване след системно тежко физическо натоварване. Вашето здраве, двигателните и спортни възможности от голяма степен зависят от витамините и минералите, които приемате. Освен това, продукта Vita Sport MAX предлага и най-добрите формули за ставна протекция, изгаряне на мазнини, аминокиселинен възстановителен комплекс, матрица за сила и издържливост, АТФ и енергиен бустер.

• Съдържа 28 витамина и минерала
• Поддържа функциите на метаболизма
• Поддържа физическото и психическото здраве
• Помага за предотвратяване на умората
• Ускорява възстановяването

В днешно време Калций, Магнезий и Цинк са синоними на здравите стави и добра  костна система. Във формулата на CaMgZn Joint Care участват Витамин Д и минерали, които действат синергично с основните съставки и увеличават и подпомагат действирто им. Добавената матрица за протекция на ставите съдържа трите най-важни съставки - Глюкозамин, Хондроитин и МСМ - които, работейки заедно, са най-ефективни. Глюкозамина и хондроитина са 100% в сулфатна форма, която е най-добре проучена и ефективна. МСМ е натурална органична форма, която се среща във всички живи организми. Източник на Калцият, използван в продукта, е  най-висококачественият калциев карбонат. Този ресурс дава най-много милиграми чист калций за единица обем, в сравнени с други познати форми. Той има висока биологична наличност и отлично балансирана формула.


Начин на употреба:
Вземайте 2 пъти по 1 таблетка по време на ядене. Приемайте с голямо количество вода.


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Nexgen

Nexgen

23,50 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.