Добре дошли в нашия магазин !

Universal Full Pack

Наличност: В наличност

54,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Universal Full Pack - Невероятна комбинация за атлетите - Аминокиселини, антиоксиданти, адаптогени, витамини, минерали и растителни и серумни екстракти.

Universal Full Pack

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 30 пакета
Производител: AMIX NUTRITION
Категория: ПАКОВЕ

 

Universal Full Pack е наистина „универсален“ питателен суплемент, който е специално формулиран да носи на тялото Ви всички нужни вещества по-време на изтощителни тренировъчни дни и то в едни повече от доволни дози.

Той е таблетиран в удобни пакети, а самите таблети от продукта имат предпазно покритие, за да може да се предпазят деликатните активни съставки от стомашните киселини и след това да се усвоят напълно.

Невероятна комбинация за атлетите: Аминокиселини, антиоксиданти, адаптогени, витамини, минерали и растителни и серумни екстракти.

Така, че ако желаете да подкрепите представянето си на подиума, залата или ринга и накратко тренировките си с едно ниво нагоре, добавете Универсалния комплекс на Amix в хранителния си режим.


Начин на употреба:
Взимайте 6 таблети (пакет) дневно с първото хранене. За най-добри резултати в тежки тренировъчни дни взимайте допълнителен пакет с едно от последните или последното хапване за деня.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.