Добре дошли в нашия магазин !

Tribulus (Optimum)

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Tribulus (Optimum) - 50 капс.
25,00 лв.
Tribulus (Optimum) - 100 капс.
40,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Optimum Tribulus - Покачване на силата, нормализиране на хормоналните нива на тестостерона.

Tribulus (Optimum)

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 50, 100 капсули
Производител: OPTIMUN NUTRITION
Категория: ТЕСТОСТЕРОН
СТИМУЛАТОРИ

 

Трибулус Терестрис повдига тестостерона, като увеличава нивата на лутенизиращия хормон (ЛХ). ЛХ е хормона, който включва производството на естествения тестостерон. Ето защо тази билка е така широко използвана в Азия за увеличаване плодовитостта при мъжете.

Проучване върху лабораторни животни показва, че тя може да увеличи производството на сперматозоиди след 30 дневна употреба. Две други проучвания показват увеличение на тестостерона и достигане тестикулна зрялост.

Изследване, проведено върху здрави, хора вземащи по 750 мг. Трибулус Терестрис разкри, че ЛХ се е увеличил от 14,38мл./У/мл. до 24,75мл./У/мл. (което е цели 72%). Свободния тестостерон нараства от 60 нг/дл на 84,5 нг/дл, което представлява 41% увеличение.

Друго проучване върху мъже, страдащи от импотентност (често причинена от ниски нива на тестостерона) показва, че при много от тях се наблюдава увеличение в нивата на ЛХ, Тестостерона, както и подвижноста на сперматозоидите. Бихте били изненадани, ако разберете колко много културисти са осакатили естествените си нива на тестостерон и ЛХ, експериментирайки със стероиди. Ето защо Трибулус Терестрис може да е от изключителна полза за такива хора. Ако го комбинирате с DHEA, може да видите страхотни резултати, тъй като DHEA осигурява суровината за образуването на тестостерон. Много спортисти споделят, че силата по време на тренировка както и интензивността на провеждане рязко са се покачили след према на Трибулус.

Съдържа Фурастанолни Сапонини (стандартизирани до 40%), стероли, Флавоноиди и други съставки, които се съдържат в естественото състояние на билката.

Предназначение: За всеки, който иска да увеличи силовите си постижения в залата и да възстанови естественото си производство на тестостерон до нормалните нива.

Постиган ефект: Покачване на силата, нормализиране на хормоналните нива на тестостерона.


Начин на употреба: 1-3 капсули дневно по време на хранене.

 

Tribulus 625 съдържа:

• Първокачествен трибулус терестрис

• В сяка капсула съдържа 625 мг трибулус терестрис на прах и екстракти – стандартизиран на 40% фуростанолни сапонини

• Стероли, флавоноиди и други активни съставки на растението

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

TribX 90

TribX 90

40,00 лв.
TribeForm 1000

TribeForm 1000

20,00 лв.
T-360

T-360

55,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.