Добре дошли в нашия магазин !

Trans-X Professional

Наличност: В наличност

55,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Trans-X Professional е новата версия на популярната креатинова транспортна система. Той съдържа всички вещества за ефективно увеличаване обема на клетката и ATP регенериране.

Trans-X Professional

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1816 gr
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: КРЕАТИН


Trans-X Professional е новата версия на популярната креатинова транспортна система. Той съдържа всички вещества за ефективно увеличаване обема на клетката и ATP регенериране, които са обединени с транспортна система от трето поколение.

Креатиновият компонент е обновен спрямо най-добрата ни креатинова матрица на пазара ATTACK!. Направихме същото и с глутамин, сега G-BOMB суперглутаминовата матрица е в нашата формула!

Вместо прост аргинин, сега разполагаме с HEMO-NO азотен оксид, стимулиращ аргининовия комплекс за максимално пренасяне на хранителни вещества и невероятни изпомпвания . HEMO-NO и нашите инсулинови стимулатори гарантират, че усвояването на активни съставки ще е оптимално.

Също така Trans-X Professional съдържа Бета-аланин, който увеличава производството на карносин, който води до нарастване на силата и подобряване на представянето ви.

Trans-X Professional е най-новата анаболитна добавка на основата на креатина за бързото увеличаване на силата и размера на мускулите. Продуктът съдържа и глутамин, за да се осигури анаболитното състояние на организма и поддържането на имунната система. Значителното количество декстроза е част от транспортната система от трето поколение.

При приемане на добавката, подсилена с помощта на аргинин, реакцията на инсулина ще е достатъчно бърза и силна, за да може тялото оптимално да използва всички анаболитни съставки. Освен това, ако се вземе в стратегическо определено време, точно след тренировка например, или когато станете от сън, нашата формула помага да заредите максимално изтощените запаси на мускулите от гликоген.

Trans-X Professional не съдържа аспартам.


Начин на употреба: В зависимост от теглото и основните ви правила за приемане на креатинови добавки, вземайте половин (50 g) или цяла доза (100 g) от TRANS-X PROFESSIONAL два пъти дневно – когато станете от сън и след тренировка в зареждащата фаза (първите 5 дни на употреба). За да поддържате организма си вземайте 1 доза след тренировка, или когато станете от сън в дните, когато не тренирате. Използвайте най-малко 500/1000 ml вода, за да разредите една доза и бъдете добре хидратирани през деня. По-малката доза може да се приема с 1 доза протеин.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

PH-Modified Creatine

PH-Modified Creatine

25,00 лв.
Qualitine

Qualitine

24,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.