Добре дошли в нашия магазин !

Thermonex / не е наличен

Наличност: В наличност

80,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

THERMONEX е авангарден фетбърнър, който ще достави в тялото ви невероятен комплекс от добавки, които ще спомогнат да изгубите бързо голямо количество мазнини дори и без много усилия от ваша страна в залата.

Thermonex / не е наличен

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 капсули
Производител: BSN
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

THERMONEX е авангарден фетбърнър, който ще достави в тялото ви невероятен комплекс от добавки, които ще спомогнат да изгубите бързо голямо количество мазнини дори и без много усилия от ваша страна в залата.

Дозировка:  3 капсули 2-3 пъти  дневно

Съдържание в 3 капсули:

caffein anhidrous 250 mg

green tea extract375 mg

octopamine HLC200 mg

evodia rutaecarpa40 mg

yeba mate 200 mg

advantra (synephrine 10%) 20 mg

narigin 50 mg

L-Tyrosine 300 mg

diiodotyrosine100mcg

lodotyrosine 100mcg

ВНИМАНИЕ! Не е подходящ за употреба за лица под 18 години, да не се употребява при високо кръвно налягане и заболявания на сърцето

Един от топ бърнарите в света Thermonex представлява формула от:

- Кофеин: кофеинът повишава енергийните нива, потиска апетита и глада, помага на ума и вниманието, подобрява нервномускулната дейност и стимулира термогенезата. Термогенезата представлява изгарянето на калории с отделяне на топлина. Кофеинът поддържа термогенезата съвместно със зеления чай.

- Екстракти от зелен чай: в зеления чай се съдържат вещества, наречени катехини, които стимулират термогенезата и окисляването ( изгарянето ) на мазнините, заедно с кофеина. Зеленият чай също притежава и антиоксидантни качества.

- Октопамин: Това е биогенен амин, използван, за да поддържа и подобрява термогенезата и другите действия на кофеина и зеления чай.

- Еводиамин 98 % : това е неароматен ванилоиден рецептор и е един от алкалоидите, които се съдържат в растението Evodia Rutaecarpa. При изследвания върху животни еводаминът намалява телесните мазнини, чрез стимулиране на термогенезата.

- Йерба Мате : В Южна Америка се използва като алтернатива на кафето. Източник е на кофеин и други метилксантини. Също така съдържа вещества, подобряващи ефекта на метилксантините. Добавя се към Thermonex по същите причини, както и октопаминът.

- Кора от портокал, източник на синефрин : той също е биогенен амин и се използва подобно на октопамина, с който е тясно свързан химически.

- Нарингин : съдържа се в цитрусовите плодове. Този биофлавоноид се използва, за да удължи действието на кофеина и другите метилксантини.

- L-тирозин : Тази естествена основна аминокиселина е включена в Thermonex, за да възстановява веществата медиатори ( норепинефрин ), отделяни от кофеина и другите съставки. Катехоламините участват в регулирането на нервномускулната дейност, вниманието, концентрацията и настроението.

- Йодотирозин и дийодотирозин : Това са 2 форми на тирозина, съдържащи минерала йод. Йодният тирозин се използва в синтеза на тироидните хормони. Така, тези две форми се включват в Thermonex, за да поддържат произвеждането на хормони от тироидната жлеза, изключително важни за цялостната обмяна и здраве на тялото.

Хранителната добавка Thermonex поддържа следните сегменти от пирамидата BSN:
- Контрол на теглотo
- поддръжка на физическата дейност

Начин на употреба :
3 таблетки 2- 3 пъти дневно 30 минути преди хранене или физическо натоварване. Започнете с половин доза, за да установите своята индивидуална доза. За да избегнете безсънието, не приемайте Thermonex 4 часа преди лягане. Приемайте повече вода. Не приемайте повече от 12 капсули на ден.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Lipo 6

Lipo 6

75,00 лв.
 OxyELITE Pro

OxyELITE Pro

Цена: 100,00 лв.

Промо цена: 84,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Други хора маркираха този продукт със следните кл. думи:

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.