Добре дошли в нашия магазин !

Thermo Stim

Наличност: В наличност

45,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

OLIMP Thermo Stim - мощно средство за отслабване и изгаряне на подкожните мазнини. Още по-силен, със значително по-бързо действие и по-дълготраен ефект. Оптимизиран в отговор на нуждите на хора, който са изключително фокусирани в постигането на целите си. В допълнение към включения Синетрол, чийто ефект е потвърден от клинични тестове, и кофеин от Гуарана, който допринася за контрола върху телесното тегло, е увеличено количеството на екстракта от лют червен пипер, за да се засили още повече процеса на термогенеза и оксидация на мазнините.

OLIMP Thermo Stim

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 60 капсули
Производител: OLIMP
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

OLIMP Thermo Stim - мощно средство за отслабване и изгаряне на подкожните мазнини.
Още по-силен, със значително по-бързо действие и по-дълготраен ефект. Оптимизиран в отговор на нуждите на хора, който са изключително фокусирани в постигането на целите си. В допълнение към включения Синетрол, чийто ефект е потвърден от клинични тестове, и кофеин от Гуарана, който допринася за контрола върху телесното тегло, е увеличено количеството на екстракта от лют червен пипер, за да се засили още повече процеса на термогенеза и оксидация на мазнините.

Thermo Stim е единственият продукт на пазара с научно разработена формула, в който се съдържат най-високи количества на растителни екстракти, характеризиращи се с високи нива на активни съставки, необходими за ускоряване на метаболизма на мазнините.

Thermo Stim

Какво е термогенеза ?

Термогенезата е съвкупност от метаболитните процеси отговорни за запазването на телесната температура. С други думи процесите по разграждането и усвояването на високо - енергийните съединения от храната поддържащи стабилността и нивото на температурата в човешкото тяло.

Термогенезата и изгарянето на мазнините

Съществуват редица хранителни съставки, които в известна степен могат да стимулират организма да изгори своите мазнини за енергия. Тези вещества използват различни начини на действие – намаляват апетита, транспортират и улесняват изгарянето на мазнините и стимулират термогеназата. Ускоряването на термогенезата предизвиква намаляване на подкожните мазнини и подобряване на мускулната дефиниция.

Само в Thermo Stim Hardcore ще намерите:

SINETROL® патентована комбинация от екстракти на цитрусови плодове с 90% активни полифеноли и 6 пъти по ускорена липолиза. Сигурен резултат – отслабване потвърдено от клинични изследвания.

Thermo Stim Sinetrol

ThermoCORE MTRX уникална матрица от силни термогенни активатори и висококачествени съставки, подбрани специално за постигане на оптимално използване на липидите /мазнините/ в метаболитната обмяна.

Thermo Stim Thermocore MTRX

Синефрин и Капсацин са изключително мощни субстанции, извлечени от екстракти на горчив портокал и лют червен пипер, имащи стимулиращ ефект върху мастните клетки.

1,3,7-trimethylxanthine (кофеин) и 3,7-dimethylxanthine (теобромин) - methylxanthines активни съединения за значително ускоряване на обмяната на веществата, имащи силен енергизиращ ефект, проявяващ се в повдигане на духа и настроението.

EGCG - катехини и полифеноли, съдържащи се в зеления чай. Увеличават скоростта на изгаряне на мазнините и са мощни антиоксиданти.

Кетони и гингероли - естествено срещащи се вещества оказващи положително въздействие върху загубата на телесни мазнини.

CGA - екстракт от сурови зърна на зелено кафе подпомагащи правилният метаболизъм на въглехидратите, намалявайки резорбцията и апетита към захари.

Bioperine ® - съдържа 95% екстракт от пиперин, има затоплящ ефект, ускорява термогенезата и подпомага усвояването на другите съставки на препарата.


Начин на употреба: 1 капсула 1-3 пъти дневно с много вода, 30 минути преди закуска, вечеря и тренировка. Препоръчително е да се използва за период от 2-3 месеца последван от период на почивка за 1-2 месеца.

Внимание: Внимание: Този продукт се препоръчва само за възрастни. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Високо съдържание на кофеин (67 mg за 1 капсула)! Да не се смесва с други препарати съдържащи кофеин. Продуктът не трябва да бъде приеман по време на бременност, кърмене, от хора със сърдечни заболявания, при високо кръвно налягане и склонност към депресия, както и от хора с неблагоприятни реакции към някоя от съставките.

Хранителна информация за 1 капсула за 3 капсули за 100 gr
Калории 0,44 Kкал / 1,84 KJ 1,32 Kкал / 5,52 KJ 59,2 Kкал / 247,4 KJ
Протеин 0,11 г 0,33 г 14,8 г
Въглехидрати 0 г 0 г 0 г
От които захари 0 г 0 г 0 г
Мазнини 0 г 0 г 0 г
От които, наситени 0 г 0 г 0 г
Влакна 0 г 0 г 0 г
Натрий 0 г 0 г 0 г
SINETROL XPUR 150 mg 450 mg 20,16 gr
От който :      
Екстракт от портокал (Citrus aurantium var. dulcis) 75 мг 225 мг 10,08 г
Екстракт на грейпфрут (Citrus grandis) 37,5 мг 112,5 мг 5,04 г
Екстракт от червен портокал (Citrus sinensis L. Osbeck) 22,5 мг 67,5 мг 3,02 г
Семена от гуарана (Paulinia cupana L.) 15 мг 45 мг 2,02 г
THERMOCORE MTRX : 352 mg 1056 mg 47,3 gr
От който :      
Екстракт от горчив портокал (Citrus Aurantium L.) 178 мг 534 мг 23,9 г
Екстракт от зелен за чай (Camelia sinensis L.) 40 мг 120 мг 5,4 г
Какао екстракт (Theobroma cacao L.) 33,3 мг 100 мг 4,47 г
Екстракт от малинови кетони (Rubus ideaus L.) 33,3 мг 100 мг 4,47 г
Екстракт от лют червен пипер (Capsicum annuum L.) 30 мг 90 мг 4,03 г
Екстракт от джинджифил (Zingiber officinale L.) 25 мг 75 мг 3,36 г
Екстракт от зърна на зелено кафе (Coffea arabica L.) 10 мг 30 мг 1,34 г
Екстракт от черен пипер (Piper nigrum L.) 3 мг 9 мг 0,4 г
Кофеин 67 мг 200 мг 9 г
витамин C 30 мг (50 % *) 90 мг (150 % *) 4,03 г
витамин B6 1 мг (50 % *) 3 мг (150 % *) 0,13 г
Пантотенова киселина 4 мг (66,7 % *) 12 мг (200 % *) 0,54 г


 Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.