Добре дошли в нашия магазин !

Thermo Stim Hardcore

Наличност: В наличност

40,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

OLIMP Thermo Stim Hardcore е най-новата версия на добре познатият ни Thermo Stim. Мощно средство за отслабване и изгаряне на подкожните мазнини.Още по-силен, със значително по-бързо действие и по-дълготраен ефект. Оптимизиран в отговор на нуждите на хора, който са изключително фокусирани в постигането на целите си. В допълнение към включения Синетрол, чийто ефект е потвърден от клинични тестове, и кофеин от Гуарана, който допринася за контрола върху телесното тегло, е увеличено количеството на екстракта от лют червен пипер, за да се засили още повече процеса на термогенеза и оксидация на мазнините.

OLIMP Thermo Stim Hardcore

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 60 капсули
Производител: OLIMP
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

OLIMP Thermo Stim е най-новата версия на добре познатият ни Thermo Stim. Мощно средство за отслабване и изгаряне на подкожните мазнини.мощно средство за отслабване и изгаряне на подкожните мазнини.
Още по-силен, със значително по-бързо действие и по-дълготраен ефект. Оптимизиран в отговор на нуждите на хора, който са изключително фокусирани в постигането на целите си. В допълнение към включения Синетрол, чийто ефект е потвърден от клинични тестове, и кофеин от Гуарана, който допринася за контрола върху телесното тегло, е увеличено количеството на екстракта от лют червен пипер, за да се засили още повече процеса на термогенеза и оксидация на мазнините.

Thermo Stim Hardcore е единственият продукт на пазара с научно разработена формула, в който се съдържат най-високи количества на растителни екстракти, характеризиращи се с високи нива на активни съставки, необходими за ускоряване на метаболизма на мазнините.

Thermo Stim Hardcore

Какво е термогенеза ?

Термогенезата е съвкупност от метаболитните процеси отговорни за запазването на телесната температура. С други думи процесите по разграждането и усвояването на високо - енергийните съединения от храната поддържащи стабилността и нивото на температурата в човешкото тяло.

Термогенезата и изгарянето на мазнините

Съществуват редица хранителни съставки, които в известна степен могат да стимулират организма да изгори своите мазнини за енергия. Тези вещества използват различни начини на действие – намаляват апетита, транспортират и улесняват изгарянето на мазнините и стимулират термогеназата. Ускоряването на термогенезата предизвиква намаляване на подкожните мазнини и подобряване на мускулната дефиниция.

Само в Thermo Stim Hardcore ще намерите:

SINETROL® патентована комбинация от екстракти на цитрусови плодове с 90% активни полифеноли и 6 пъти по ускорена липолиза. Сигурен резултат – отслабване потвърдено от клинични изследвания.

ThermoCORE MTRX уникална матрица от силни термогенни активатори и висококачествени съставки, подбрани специално за постигане на оптимално използване на липидите /мазнините/ в метаболитната обмяна.

Синефрин и Капсацин са изключително мощни субстанции, извлечени от екстракти на горчив портокал и лют червен пипер, имащи стимулиращ ефект върху мастните клетки.

1,3,7-trimethylxanthine (кофеин) и 3,7-dimethylxanthine (теобромин) - methylxanthines активни съединения за значително ускоряване на обмяната на веществата, имащи силен енергизиращ ефект, проявяващ се в повдигане на духа и настроението.

EGCG - катехини и полифеноли, съдържащи се в зеления чай. Увеличават скоростта на изгаряне на мазнините и са мощни антиоксиданти.

Кетони и гингероли - естествено срещащи се вещества оказващи положително въздействие върху загубата на телесни мазнини.

CGA - екстракт от сурови зърна на зелено кафе подпомагащи правилният метаболизъм на въглехидратите, намалявайки резорбцията и апетита към захари.

Bioperine ® - съдържа 95% екстракт от пиперин, има затоплящ ефект, ускорява термогенезата и подпомага усвояването на другите съставки на препарата.


Начин на употреба: 2 капсули дневно с много вода, 30 минути преди хранене или тренировка. Препоръчително е да се използва за период от 2-3 месеца, последван от период на почивка за 1-2 месеца.

Внимание: Този продукт се препоръчва само за възрастни. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Високо съдържание на кофеин (125 mg на 1 капсула)! Да не се смесва с други препарати, съдържащи кофеин. Продуктът не трябва да бъде приеман по време на бременност, кърмене, от хора със сърдечни заболявания, при високо кръвно налягане и склонност към депресия, както и от хора с неблагоприятни реакции към някоя от съставките.

Хранителна информация

1 капсула

2 капсули

ThermEnergy Diffuse System:

124 мг

248 мг

Екстракт от джинджифил
от който: гингероли

60 мг
3 мг

120 мг
6 мг

Екстракт от лют червен пипер
от който: капсаицин

45 мг
3,6 мг

90 мг
7,2 мг

Екстракт от малини

от който: малинови кетони

15 мг
14,7 мг

30 мг
29,4 мг

Екстракт от черен пипер
от който :пиперин

4 мг
3,8 мг

8 мг
7,6 мг

F.A.T. Destroyer System

673 мг

1346 мг

Екстракт от гуарана
от който:кофеин

420 мг
92 мг

840 мг
184 мг

Sinetrol®

150 мг

300 мг

Екстракт от какао 
от който: теобромин

70 мг
16,8 мг

140 мг
33,6 мг

Кофеин

33 мг

66 мг

Витамин C

40 мг (50%*)

80 мг (100%*)

Ниацин

16 мг (100%*)

32 мг (200%*)


 Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.