Добре дошли в нашия магазин !

Test Powder

Наличност: В наличност

Цена: 125,00 лв.

Промо цена: 96,00 лв.

USPlabs Test Powder е нов, уникално действащ продукт, който предизвика истински фурор в света на бодибилдинга. Този мощен Тестостеронов бустер ще Ви помогне да отключите пълния си потенциал и ще Ви даде буквално животинска сила.

Test Powder USP Labs

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 240 gr
Производител: USPlabs
Категория: ТЕСТОСТЕРОН
СТИМУЛАТОРИ

 

• 240 грама в опаковка: Алфа Активатор номер 1, с вкус „Плодов пунш“
• Цикъл от 4 седмици
• Всяка доза се равнява на 20 капсули!
• Многообразен ергогенен продукт
• Тест матрица за максимално увеличение на мускулната маса

Test Powder
Триметилглицин

В няколко проучвания е доказано, че това съединение притежава свойства, подобряващи вашата тренировка. Например, едно изследване върху 12 млади мъже открива, че триметилглицинът може да увеличи производителната силата и мускулната издръжливост след 2 седмици употреба. В допълнение, нивата на анаболните хормони, хормона на растежа (GH) и инсулино – подобния растежен фактор – 1 (IGF-1) също са се увеличили след двуседмична употреба. Освен това, нивото на катаболният хормон кортизол намалява след прием на триметилглицин.

Накратко, има данни, които доказват, че това съединение може да подобри производителността ви, а проучванията показат положително влияние върху анаболните и катаболните хормони, което благоприятства растежа на мускулите.

Екстракт от Аframomum Melegueta

Този конкретен растителен екстракт е традиционно използван в западните части на Африка с цел подпомагане на мъжката функция, както и като афродизиак. Въпреки това, едва наскоро излезнаха резултатите от изследвания, които доказват научно действието му. Първото проучване през 2002-ра година установи, че мъжките плъхове увеличават сексуалната си възбуда и активност след прием. Съвсем наскоро, през 2011-та година, проучване установи, че екстрактът от това растение притежава силни анти – естрогенни свойства.

И накрая, през 2012-та година, вестник публикува изследване върху плъхове, при което са записани данни за нивото на тестостерон и телесно тегло. Резултатите показват, че теглото на плъховете се покачва значително, а нивото на тестостерона с около 300%.

Екстракт от плодовите кори на Garcinia Mangostana

Това билково растение съдържа съединение, наречено гама – мангостин. То е показало активност като инхибитор на естргоен синтаза.

Д-аспарагинова киселина (3120 мг)

В проучване, в което 23-ма мъже са консумирали 3.12 грама на ден, а други 20 са били на плацебо в продължение на 12 дни, се установява, че при 87% от тези, които приемат Д-аспарагинова киселина, се наблюдава увеличение на нивото на лутеинизиращия хормон (LH) и тестостерона, средните нива на LH и тестостерона се увеличават респективно с 33.3% и 42% в сравнение с онези, които изпитват единствено плацебо ефект.
Множество проучвания върху плъхове са показали, че Д-аспарагиновата киселина може да увеличи нивото на LH и тестостерона.

В допълнение, доказано е, че тази киселина увеличава нивото на хормон на растежа при плъхове. Има и някои сведения, че се увеличава и нивото на синтаза на азотен оксид (NOS).

Агматин сулфат (1000 мг)

Тази конкретна съставка е доказала действието си върху животни, увеличавайки LH, което от своя страна може да доведе до увеличаване нивото на тестостерона. В допълнение, той е показал, че може да повиши нивото на NOS, а от там и производството на азотен оксид ( NO).

Качественият агматин сулфат е много скъп и трудно достъпен... Test Powder съдържа 1000 мг агматин сулфат в доза, повече от всеки друг продукт на пазара.

Екстракт от Mucuna Pruriens

Прах от семена на Mucuna pruriens. Резултатите показват, че мъжете увеличават серумния си тестостерон, докато в същото време нивото на пролактин намалява.

Л-карнитин тартарат

Тази съставка увеличава активността на андрогенните рецептори (AR) в скелетните мускули.

Колкото повече андрогенни рецептори имате, толкова повече тестостерон може да се свърже с тях в мускулните клетки, а това в резултат ще доведе до по-силни андрогенни ефекти, особено що се отнася до мускулен растеж и сила.

Какъв е смисълът да имате толкова много тестостерон в организма си, ако не разполагате с андрогенни рецептори, действащи на пълен капацитет?


Начин на употреба: 2 мерителни лъжици (10 гр.) веднъж на ден с храна. Използвайте го 6 дни в седмицата, а един ден оставете за почивка, най-добре да е нетренировъчен.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

N1-T

N1-T

Цена: 87,00 лв.

Промо цена: 80,00 лв.

Natural Sterol Compex

Natural Sterol Compex

Започва от: 40,00 лв.

Karabina

Karabina

0,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.