Добре дошли в нашия магазин !

Tcar Bomba

Наличност: В наличност

47,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

BODY RESEARCH TCAR BOMBA - креатиновата матрица ЦАР БОМБА прехвърля всички граници на качественото мускулно възстановяване, мускулен растеж, сила, енергия и резултати, които биха били невъзможни преди. TCAR BOMBA е създадена върху последните научни открития за действието на различните видове креатини и комбинирането им. Действа изключително ефективно като възстановяваща формула, приемана след спорт и като мощен енергетик, приеман преди физическо натоварване от всякакъв тип

Body Research Tcar Bomba

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 400 gr, 57 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: КРЕАТИН

 

BODY RESEARCH TCAR BOMBA - креатиновата матрица ЦАР БОМБА прехвърля всички граници на качественото мускулно възстановяване, мускулен растеж, сила, енергия и резултати, които биха били невъзможни преди.

ЦАР БОМБА е иновативна креатинова матрица, създадена върху последните научни открития за действието на различните видове креатини и комбинирането им.

Действа изключително ефективно като възстановяваща формула, приемана след спорт и като мощен енергетик, приеман преди физическо натоварване от всякакъв тип.

Специалната формула на TCAR BOMBA подържа правилни нива на млечната киселина в мускулатурата, което е важна предпоставка за подържане на качествена и твърда мускулатура дори и когато атлета е на ниско-калорична диета.

Спортистите ветерани знаят, че възстановяването след усилена физическа работа е най-важният компонент от програмата за победи в състезанията.

Иновативната концепция на TCAR BOMBA е именно тоталното възстановяване на изразходената клетъчна енергия, която ще бъде нужна за следващата по-тежка тренировка.

Уникалността на TCAR BOMBA се състои в научно проектираният състав:

1. Креатинова матрица
Креатина е едно от най великите открития в медицината. Сигурно френският учен Мишел Южен Шеврюл, който открива креатина през 1832 год. не е предполагал колко популярен и незаменим ще е креатина в наши дни.

За разлика от отминали години, сега познаваме 15 вида креатинови форми, но най-ценните и работещи ще откриете в ЦАР БОМБА.

Научно проектираната креатинова матрица е плод на две-годишно научно изследване, проведено в САЩ, което доказва, че приема на именно тези видове креатини в това съотношение работят най-добре, като енергиен и възстановяващ елемент.

2. Добавката на Бета Аланин се явява мощен киселинен буфер, предпазващ мускулните клетки от негативното въздействие на повишените нива на млечна киселина при силовите спортове. А това, разбира се, е пряк път към мускулен растеж.


Начин на употреба: 1 доза (7gr) след спорт.

• За бърз мускулен растеж: 2 дози - 30 минути преди и веднага след спорт.
• В дни без спорт 1 доза дневно след първото хранене.
• За ветерани с опит е възможно и доза по време на спорт.

Внимание: Да не се употребява от лица под 16 години. При тежки чернодробни заболявания. При тежки нефрологични заболявания. Бременни и кърмещи жени.

Съдържание в 1 доза (7 g):

• Креатин Монохидрат - 2000 мг
• Креатин Етил Естер - 1000 мг
• Трикреатин малат - 1000 мг
• Креатин хидрохлорид - 1000 мг
• Бета Аланин - 2000 мг


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

  Super MONO

Super MONO

Започва от: 25,00 лв.

  Angel Dust

Angel Dust

Започва от: 48,00 лв.

Demon Dust

Demon Dust

Започва от: 56,00 лв.

 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.