Добре дошли в нашия магазин !

T2 Xtreme / СКОРО В НАЛИЧНОСТ

Наличност: В наличност

92,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

T2 Xtreme дължи своето действие на мощната съставка 3,3 - дийод-L-тиронин. Тя ще засили активността на щитовидната Ви жлеза и ще Ви помогне да отслабнете.

T2 Xtreme / СКОРО В НАЛИЧНОСТ

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 180 капсули
Производител: SAN NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

Понякога, въпреки спазването на нискокалорична диета и провеждането на интензивни тренировки, стрелката на кантара дори не помръдва. Продължавате вашите опити, като намалявате още повече калориите, които приемате и засилвате максимално физическата активност. Но резултатът не се променя. Ако сте имали този проблем, сигурно познавате чувството на разочарование и неудовлетвореност, и сте си задавали въпроса, защо не можете да свалите килограми.

Трябва да знаете, че този проблем може да се дължи на слабоактивна щитовидна жлеза. Хората имащи слабоактивна жлеза, страдат от наднормено тегло и обратното – хората с нормална активност на щитовидната жлеза, като правило нямат проблеми с теглото. Да, не е никак честно Вие да полагате неистови усилия да отслабнете, а сваляте грамове, а други поглъщат огромни количества храна, но не пълнеят.

Сега, T2 Xtreme e тук и Вие най-сетне ще постигнете заслужените резултати. Той е мощна хранителна добавка за изгаряне на мазнини, която е специално създадена, за да засили вашия метаболизъм, като регулира функцията на щитовидната жлеза. Но не се притеснявайте! T2 Xtreme ще стимулира синтеза на хормони на щитовидната жлеза, без да пречи на собственото производство на тялото Ви.

T2 Xtreme дължи своето действие на мощната съставка 3,3 - дийод-L-тиронин. Тя ще засили активността на щитовидната Ви жлеза и ще Ви помогне да отслабнете. 3,3 - дийод-L-тиронин има уникалната способност да противодейства на натрупването на мастни депа, да редуцира холестерола и да ускорява мастния метаболизъм! С помощта на T2 Xtreme Вие ще включите вашия метаболизъм на по-висока скорост и ще повишите естествените възможностите на организма Ви за изгаряне на мазнини.

T2 Xtreme е напълно безопасна хранителна добавка за отслабване, която ще засили активността на щитовидната Ви жлеза. В резултат на това, T2 Xtreme ще засили метаболизма Ви, ще улесни и ускори изгарянето на подкожните мазнини, ще подобри забележимо вашият тонус и вида на кожата Ви и заедно с това, ще Ви осигури допълнителен прилив на енергия.

 

Начин на употреба: Приемайте 1 – 2 капсули 3 пъти дневно.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 CelluHerb

CelluHerb

48,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.