Добре дошли в нашия магазин !

T-360

Наличност: В наличност

55,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

T360- Супер-матрицата съдържа някои от най-ефективните съставки, повишаващи тестостероновите нива и сексуалната издръжливост!

Scitec T-360

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 108 капсули
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: ТЕСТОСТЕРОН
СТИМУЛАТОРИ

 

Стимулира производството на тестостерон и потентността
Продуктът  T-360 SUPER – MATRIX съдържа няколко съставки, за да повиши нивата на тестостерон и сексуалната ви мощ! Tribulus terrestris ( Бабини зъби) стимулира производството на лутенизиращия хормон (LH) в предната част на хипофизната жлеза, което на свой ред стимулира собственото ви произвеждане на тестостерон. Проучване показва, че стероидните сапонини, особено  протодиосцинът отговарят за фармакологичните функции на трибулуса. Нашият  трибулус TRIBU-X е силно концентриран източник на тези сапонини. Сега повишаването на тестостерона е подпомогнато и от  D – Аспарагиновата киселина, клинично одобрена съставка! В продукта са включени  Л – Карнитин и ацетил Л – Карнитин, за да се предотврати спадане нивото на тестостерона в резултат на ежедневния и тренировъчния стрес, и за да се стимулират андрогенните рецептори усилващи  ефекта на тестостерона. Аргининът разширява кръвоносните съдове и така подпомага ерекцията.


Указания: Вземете 1 доза 30 мин. Преди полов акт. В дните, когато не тренирате вземайте 4 пъти по една таблетка преди ядене. Ако приемате продукта продължително, за да подпомогнете тренировките  и тялото си следвайте цикъла – 12 седмици на приемани и 12 седмици почивка.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Testonabol

Testonabol

45,00 лв.
Testiculin

Testiculin

55,00 лв.
TestoFX

TestoFX

102,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.