Добре дошли в нашия магазин !

Supreme Isolate

Наличност: В наличност

110,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Supreme Isolate на Fit&Shape е бленд от няколко вида изолати. Много подходящ за хора с бърз метаболизъм. Подходящ е за прием и вечерно време. Съдържа Суроватъчен Изолат, Млечен Изолат и Яйчен Албумин Изолат, където са представени всички фракции - алфа, бета и гама глобули.

Fit&Shape Supreme Isolate

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1825гр.
Производител: Fit&Shape
Категория: ПРОТЕИНИ

 

Три висококачествени протеинови източника, за максимално бързо възстановяване на мускулите след тренировка. изключително подходящ за трениращи, които търсят висока доза протеин в доза без мазнини и въглехидрати.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. Поради бавните протеинови източници на млечен и яйчен албумин - може да се приема и вечерно време преди сън, за продължителен аминокиселинен поток към мускулите.

Начин на употреба:Приемайте 30гр доза с 250-300мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр (с мляко) преди тренировка и една доза от 30гр (с вода) след тренировка. 

СЪСТАВКИ: 

Суроваръчен протеин изолат (Мляко), Млечен протеин изолат (Мляко), Яйчен албумин изолат (Яйца), ароматизант, натурален оцветител: какао, подсладител: сукралоза.

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.