Добре дошли в нашия магазин !

SuperDrive

Наличност: В наличност

Цена: 95,00 лв.

Промо цена: 80,00 лв.

Gaspari SuperDrive - ПРЕДТРЕНИРОВЪЧНО ГОРИВО! БЕЗ ЕКВИВАЛЕНТ! Най-иновативния предтренировъчен суплемент в целия свят!

Gaspari Nutrition SuperDrive

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 240 gr
Производител: GASPARI NUTRITION
Категория: НАПОМПВАЩИ

 

Gaspari SuperDrive - ПРЕДТРЕНИРОВЪЧНО ГОРИВО! БЕЗ ЕКВИВАЛЕНТ! 

• Експлозивна енергия
• Сензорна стимулация и фокус
• Качествено възстановяване
• Подобряване на спортните постижения

Gaspari SuperDrive е най-иновативния предтренировъчен суплемент в целия свят!

Този продукт привлече вниманието на целия свят просто, защото работи повече от добре. Резултатите не мога да бъдат отречени и на вичко отгоре вие получавате много повече за по-малко пари. Отзивите са отлични, а ефектите драматични. Ние от Gaspari Nutrition винаги сме създавали безспорни хитове. От епичния Halodrol-50 и SuperPump 250 до неустоимия MyoFusion вие знаете, че винаги когато сте използвали някой от нашите продукти, сме надвишавали първоначалните ви очаквания.

С продуктите на Gaspari вие ставате ПО-ГОЛЕМИ, ПО-СИЛНИ и ПО-ИЗЧИСТЕНИ в сравнение с всички други марки на пазара. Точно поради тази причина, когато изследователите на Gaspari започнаха да търсят нова технология за създаване на ефективен предтреничовъчен концентриран „убиец“, те знаеха, че трябваше да създадът супер качествени съединения.

SuperDrive

Представяме ви технологийте mitoDRIVE and glycoSPAN.

Аргинин алфа кетоглутарат, цитрулин, и цитрулин малат - В случай, че не сте новобранец вие със сигурност сте ги пробвали. В историята на хранителните добавки всеки един от тези суплементи е бил основа на много предртренировъчни формули. Ако сте запознати със спортните добавки сигурно сте чували за орнитин. Но до този момент със сигурност не сте чували за орнитин малат или mitoDRIVE.

Комбинирайки орнитин и ябълчена киселина, изследователите от Gaspari Nutrition разкриха мощна комбинация, която не само увеличава азотния оксид и оптимизира издръжливостта, но и подпомага възстановяването и дава сила. Това се дължи на оптимизация на цикъла на Кребс и намаляване на нивата на амоняк в мускулната тъкан. Вярвате или не, докато цитрулина е метаболитния прекурсор на аргинина, орнитина е метаболитния прекурсор на цитрулина.

SuperDrive използва зашеметяващите 5 грама mitoDRIVE специално за подобряване на производителността и невероятно напомпване. Подобна дозировка е нечувана в общоприетите стандарти тъй като прекалено скъпа, но ние от Gaspari не се притесняваме от този факт.

Глицерол - Царя на обема, но за съжаление най-добрите видове идват в течна форма.

Оцетната киселина е мощен оптимизаот на млечна киселина и често се използва за увеличаване на издръжливостта. Ние се запитахме „защо да не съзадем уникална комбинация като комбинираме тези две съставки в един супер продукт за сила и издръжливост?“ И така се роди технологията GLYCOSPAN. Резултатът е триацетин, но за съжаление той се среща само в течна форма. Изследователите от Gaspari трябваше да измислят как да го имплементират в този нов предтренироцвъчен продукт. Те трябваше да разработят специален процес на сушене наречен MicroEncapsulation. Крайният резултат е супер съставката GLYCOSPAN. Един революционен продукт.

Можем с чиста съвест да си признаем, че за да осъществим една пълноценна тренировка всички се нуждаем от малко психическо сътресение. Тирозин е прекурсор на катехоламини като адреналин, норадреналин и допамин и кофеин помага за освобождаването на катехоламини в централната нервна система. Доказано е, че катехоламини може значително да се отрази на производителността и менталното състояние на индивида и спомогне за една нечовешка тренировка.

SuperDrive

Всяка една от тези съставки гарантира БРУТАЛНА СИЛА, ИЗДРЪЖЛИВОСТ и НЕЧОВЕШКО НАПОМПВАНЕ!!!

ОПИТАТЕ ЛИ ВЕДНЪЖ GASPARI SUPERDRIVE НЯМА ДА ИСКАТЕ ДА ГО ЗАМЕНИТЕ ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!

 

Начин на употреба: 1 лъжичка от 6 гр. преди тренировка

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Hexaghen

Hexaghen

0,00 лв.
 Hemo Rage Black Ultra Concentrate

Hemo Rage Black Ultra Concentrate

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 64,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.