Добре дошли в нашия магазин !

Super 7

Наличност: В наличност

Цена: 99,00 лв.

Промо цена: 89,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

SUPER 7 е протеин, който съдържа разнообразен профил от аминокиселини и време на усвояване, както и различни анаболни/антикатаболни характеристики вариращи от супер бързо усвояеми анаболни до бавно усвояеми антикатаболни.

Super 7

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1300 gr
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: ПРОТЕИНИ

 

Защо наричат SUPER 7 – СУПЕР ПРОТЕИНА на 2011-та?

SUPER 7 е протеин, който съдържа разнообразен профил от аминокиселини и време на усвояване, както и различни анаболни/антикатаболни характеристики вариращи от супер бързо усвояеми анаболни до бавно усвояеми антикатаболни.

Тъй като тези композиции от аминокиселини се допълват една друга, крайния резултат е балансирана протеинова формула която може да се използва по всяко време на деня, включително и вечер преди сън, предпазвайки от катаболните ефекти.

SUPER 7 е идеален, както в периода на покачване на мускулна маса, така и в периода за изчистване от излишните мазнини!

SUPER 7 е висококачествена протеинова супер матрица, съдържаща 7 различни вида качествен протеин от животински произход – суроватъчен протеин, казеин, млечен и яйчен.

Също така е дозареден с патентовани PeptoPro протеин хидролизати. PeptoPro е ензимно “преразграден”, следователно се състои главно от малки аминокиселинни пептиди.

Какво различава SUPER 7 от другите комплексни протеини?

Това са допълнителни съставки, които правят протеина уникален : едната група включва есенциални мастни киселини, като CLA (Свързана линолеинова киселина), която спомага регулирането на телесното тегло, което ще рече намаляне на мазнините и покачване на чистата мускулна маса.

Ленено масло – чудесен източник на Алфа Линолеинова киселина (ALA), тя е есенциална мастна киселина, отговаряща за оптимално функциониране на тялото.
Другата група от активни съставки съдържа храносмилателните ензими бромелаин и папаин, които спомагат за реалното извличане на аминокиселините от протеина. Също така ензимите помагат на тялото да се справи с проблемите, възникнали от тренировъчни травми, като заздравяват меките тъкани и ги предпазват от нови травми.

Още един уникален факт е, че шоколадовия SUPER 7 е с много високо съдържание на какао. Научно е доказано високото съдържание на антиоксиданти в какаото. И не на последно място трябва да отбележим, че SUPER 7 не съдържа аспартам и е със страхотен вкус и разтворимост!


Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжичка (30 гр.) с 200 – 250 мл вода, нискомаслено мляко, сок или друга напитка. Приемайте 1 – 3 дози дневно. Подходящо време за прием е 1 час преди тренировка, веднага след тренировка, сутрин след ставане от сън или вечер преди лягане.

Super 7

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

100% Pure Whey

100% Pure Whey

Започва от: 55,00 лв.

Pure Isolate

Pure Isolate

0,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.