Добре дошли в нашия магазин !

Super GLU

Наличност: В наличност

Цена: 66,00 лв.

Промо цена: 53,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Syntrax Super GLU™ е SI03 100% натурален, ултра-чист, микронизиран глутаминов прах.

Super GLU

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 500 gr
Производител: SYNTRAX
Категория: ГЛУТАМИН

 

Syntrax Super GLU™ е SI03 100% натурален, ултра-чист, микронизиран глутаминов прах. Никой друг глутаминов прах на пазара не отговаря на изключителните качествени характеристики на SuperGLU™. Казано с прости думи, той е перфектен! Вече си отидоха дните на синтетичния глутамин с неговите специфични миризми и странни вкусове. Отидоха си дните на синтетичния глутамин с неговите незнайни и потенциално опасни примеси. Отидоха си дните на глутамина, който не се разтваря веднага в течност. Ненадминатият производствен процес на SuperGLU гарантира продукт, който е снежнобял без странен вкус и миризма. А за да подобрим качеството дори още повече – Super GLU е микронизиран, така че всеки един прием да е удоволствие. Ако използвате глутаминов прах, уверете се, че е SuperGLU.

Super GLU е специално разработен, за да се използва като медицинска храна при пациенти с глутаминов дефицит, дължащ се на стомашно чревни болести, ХИВ/СПИН, рак или тежки инфекции или рано.

ФАКТИТЕ

1. Какво е Super GLU и защо е различен?
Super GLU е единственият микронизиран, изцяло естествен, чист глутаминов продукт на пазара. Няма нежелан вкус, цвят или миризма. Това е пухкава, снежнобяла глутаминова пудра, която се разтваря незабавно във вашите любими напитки.

2. А другите глутаминови продукти?
Глутаминовите продукти, произведени чрез синтетични средства, могат да съдържат потенциално опасни синтетични химикали, като разтворители, например. Известно е, че тези нискокачествени глутамини имат значителни нежелани цветове, вкусове и миризми.

3. А цената?
Както при другите продукти от марката Syntrax, Super GLU има най-добрата стойност в промишлеността. Сравнете размера на дозировките и цената със всеки конкурентен продукт и ще видите какво имаме предвид!

4. Защо Super GLU е микронизиран?
Микронизацията е процесът на правене на глутаминовите частици изключително малки, така че Super GLU не само да се смесва незабавно и незабележимо, но и е изключително биодостъпен и физиологично активен.

 

Начин на употреба: 5-10 гр. след тренировка и още 5 гр. преди сън


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Glutamine Powder

Glutamine Powder

Цена: 90,00 лв.

Промо цена: 75,00 лв.

Glutamine Xplode Powder

Glutamine Xplode Powder

68,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.