Добре дошли в нашия магазин !

Spirodex

Наличност: В наличност

80,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Spirodex™ - един продукт, създаден да се превърне в крал на подобряващите настроението стимулиращи хранителни добавки.

Spirodex

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 75 таблетки
Производител: GASPARI NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

Продукт, стимулиращ доброто настроение !

Изследователският екип на Gaspari Nutrition постигна поредния връх в областта на спортната суплементация - Spirodex™ – един продукт, създаден да се превърне в крал на подобряващите настроението стимулиращи хранителни добавки.

Spirodex ™ използва стандартизирани билкови аналози на реалните невротрансмитери, намиращи се нормално във Вашата централна нервна система, които отговарят за усещанията за удоволствие, повишена бдителност и подтискане на апетита.

Spirodex ™ гарантирано ще Ви осигури интензивно чувство за приповдигнато настроение, умствена яснота, енергия и фокус, всичко това поднесено в удобна еднократна дневна доза, без абсолютно никакъв спад (краш) или досадния ефект на „махмурлук”. За нас няма никакво съмнение, че след като веднъж опитате

Spirodex ™, веднага ще разберете какво прави този продукт и ще Ви хареса... изключително много!

Дали Spirodex ™ предизвиква типичното чувство за нервност и безпокойство, което е характерно за други продукти в този клас?

Почти всички стимуланти подпомагат чувството за енергичност, но екипът на Gaspari знае, че много потребители не харесват усещането за нервно безпокойство, което е свързано с приемането на добавки от този клас. Spirodex ™ е уникално формулиран да сведе тези нежелани странични ефекти до минимум.

• Колко дълго може да се приема Spirodex ™?
Оптимумът, който Gaspari препоръчва, е приемане на не повече от 1 или 2 капсули дневно, за период не по-дълъг от 6 седмици. Увеличаването на дозата или продължителността на приема няма да доведат до по-добър ефект от продукта.

• Кой ще използва Spirodex ™ най-добре?
Въпреки, че Spirodex ™ е наистина много мощен продукт, за почти всички здрави мъже и жени на възраст над 18 години може да се очаква, че употребата на този продукт ще е безопасна. Някои хора не би следвало да приемат този продукт, тъй като страдат от определени заболявания или приемат лекарства. Моля, прочетете внимателно и напълно указанията за употреба и секцията „Внимание”. Консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт или на каквато и да е друга хранителна добавка.

Начин на употреба:
Като хранителна добавка, приемете орално 1 или 2 капсули веднъж дневно с 450-600 ml вода, след закуска или преди обяд. Не превишавайте тази доза при никакви обстоятелства!

Заради изключителната потентност и дълготрайния ефект на този продукт препоръчваме да започнете приемането на Spirodex ™ с 1 капсула веднъж дневно в продължение на поне 4 дни, за да установите своя толеранс към продукта, преди да увеличите дозата до 2 капсули веднъж дневно. Използвайте този продукт без прекъсване за период не по-дълъг от 6 седмици, след което е нужно да направите 4 седмици почивка.

Внимание! Прочетете цялата секция „Предупреждение”, отпечатана на етикета преди да решите дали да приемате Spirodex ™. СЪДЪРЖА КОФЕИН! Не приемайте Spirodex™ заедно с други продукти, които съдържат стимуланти на нервната система.

Посочените характеристики на продукта не са оценени от FDA. Той не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Animal Cuts

Animal Cuts

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 75,00 лв.

Revex-16

Revex-16

59,00 лв.
 AP - 750 mg

AP - 750 mg

Цена: 110,00 лв.

Промо цена: 88,00 лв.

Anatropin

Anatropin

Цена: 105,00 лв.

Промо цена: 84,00 лв.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.