Добре дошли в нашия магазин !

Special Two

Наличност: В наличност

62,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Special Two е специалното оръжие на NOW в създаването на перфектният мултивитаминен комплекс за спортуващи.

NoW Special two

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 90 капсули
Производител: NOW
Категория: ВИТАМИНИ

 

• Мултивитамини с висока потентност
• Зелени суперхрани
• Силен антиоксидантен комплекс
• Вегетарианска формула

Special Two не е поредния комплекс, който включва в състава си незначнителни количества микронутриенти, които в ниските си концентрации не оказват никакво благоприятно влияние върху организма и не подпомагат тялото на атлета във възстанояването от тежките физически натоварвания. Именно затова Special Two е специалното оръжие на NOW в създаването на перфектният мултивитаминен комплекс за спортуващи.

Когато човешкото тяло се подлага на постоянен стрес и физически натоварвания, неговите нужди от макро- и микронутриенти за да се възстанови пълноценно се увеличават многократно. В много случаи в натовареното ежедневие, повечето спортуващи нямат възможността да се хранят разнообразно и качествено, което води до нуждата от набавяне на необходимите витамини и минерали от хранителни добавки като Special Two.

Какво представлява Special Two?

На първо място, формулата за спортуващи Special Two набавя на атлета достатъчни количества от ключовите за тялото витамини. Във формулата на продукта се съдържат солидни количества Витамин А, C, E и целият B-Комплекс, точно в завишени дози, за да се покрият нуждите на трениращото тяло. Заедно с витамините, в Special Two са включени и изключително важните минерали калций, цинк, селен, магнезий, хром и т.н., като всички те са във високопотентните и биологично активни хелатни форми.

NOW не спират дотук в усъвършенстването на перфектният мултивитаминен комплекс за спортуващи. В Special Two са включени и редица суперхрани като пшеница, люцерна, спирулина и хлорела, както и ензимен комплекс за по-качествено и пълноценно разграждане и усвояване на храната. За да е завършен напълно Special Two, в него са включени и важни антиоксиданти като лутеин, ликопен, алфа липоева киселина, зелен чай и млечен бодил за неутрализиране на свободните радикали и създаване на максимално благоприятни условия за възстанояване на стресирания след физическите тренировки организъм.


Начин на употреба: 2 таблетки дневно с храната.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 One-A-Day

One-A-Day

17,00 лв.
Nexgen

Nexgen

23,50 лв.
Niacin (Now)

Niacin (Now)

28,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.