Добре дошли в нашия магазин !

Soy Protein Isolat

Наличност: В наличност

46,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

PEAK Soy Protein Isolat - бързо усвоим самостоятелен протеин с 95% протеин в сухо вещество и биологична стойност 85. Това означава, че Soy Protein Isolat е толкова добър или дори по-добър от млечния или месните протеини. Това, че е протеин от изцяло растителен произход, го прави една добра алтернатива за хората, алергични към млечни продукти и имащи кожни проблеми

PEAK Soy Protein Isolat

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1000 gr
Производител: PEAK
Категория: ПРОТЕИНИ


 100% чист соев протеин изолат
 съдържание на протеин в сухото вещество до 90%
 идеален източник на белтъчини за хора, алергични към млечни продукти и за вегетарианци
 изключително бърза резорбция
 под 1% съдържание на мазнини и въглехидрати, подходящ при диети
 добавен витаминен комплекс

Съдържание в 100 грама продукт (вкус ванилия):
 протеин: 90 г / 95 г в сухото вещество
 въглехидрати: 0.5 г
 мазнини: 0.5 г


Soy Protein Isolat е бързо усвоим самостоятелен протеин с 95% протеин в сухо вещество и биологична стойност 85. Това означава, че Soy Protein Isolat е толкова добър или дори по-добър от млечния или месните протеини. Това, че е протеин от изцяло растителен произход, го прави една добра алтернатива за хората, алергични към млечни продукти и имащи кожни проблеми. Поради влиянието му върху нивата на холестерола, имунна система, костната плътност, хормоналните нива, инсулиновата чувствителност и щитовидните хормони, Soy Protein Isolat е идеалният протеин за диети и здравословно хранене.
За хората, които водят активен начин на живот, ние добавихме 10 есенциални витамина за по-добро усвояване на протеините.

Какво мога да очаквам от Soy Protein Isolat?

Soy Protein Isolat е самостоятелен високостойностен протеин. Освен заради разнообразните му характеристики, благоприятстващи здравето и изгарянето на мазнини, можете да използвате Soy Protein Isolat и като бърз протеин за мускулен растеж. Затова Soy Protein Isolat е особено подходящ за здрава, изразена мускулна маса. Общите ефекти на Soy Protein Isolat обаче зависят от вашите хранителни навици и използването на допълнителни суплементи като креатин, аминокиселини, ергогеници.

Увеличаването на мускулната маса и силата е възможно единствено чрез достатъчно и постоянно доставяне на протеини и аминокиселини, което се постига гарантирано със Soy Protein Isolat.

Приемайте Soy Protein Isolat сутрин след ставане и преди и след тренировка, така че да наситите кръвта си с аминокиселини и да постигнете много по-мащабно мускулно изграждане, отколкото с бавните протеини.

Въпреки това Soy Protein Isolat не ви предпазва дълго време от мускулен разпад. Затова, като алтернатива, се препоръчва да приемате бавни протеини, така че ефектите на Soy Protein Isolat върху процесите на изграждане да не бъдат компрометирани след по-продължителен период от време.

Функционалност и механизъм на действие:

Soy Protein Isolat е единственият растителен протеин с пълния спектър аминокиселини, необходими за мускулен и клетъчен строеж. Ако се комбинира с млечен или яйчен протеин, съотношението на отделните аминокиселини се подобрява значително и се достига биологична стойност 120. А колкото по-висока е биологичната стойност, толкова повече се доближава съответният протеин по аминокиселинен състав до мускулния протеин в човешкото тяло.

Съвременните научни проучвания доказаха, че соевият протеин е еквивалентен на суроватъчния, противно на слуховете, които твърдят обратното. Сместа от двата протеина, точно както е в Anabolic Protein Fusion и Anabolic Protein Professional, дава най-добрите резултати по отношение на мускулното изграждане и хормоналната система. Чрез подходяща комбинация със суроватъчен протеин, бихте могли да достигнете дори биологична стойност 123 - 175 (в зависимост от източниците за справка).

След суроватъчните протеинови продукти, Soy Protein Isolat е най-бързо усвоимият пълноценен протеин. Неговите аминокиселини се освобождават в кръвта сравнително бързо  след приемането му и стимулират синтеза на мускулен протеин, а от там и мускулния растеж. Освен това, Soy Protein Isolat ефективно повлиява синтеза на азотен оксид (NO) и на хормоните T3 и T4, като допринася за формирането на свободна от мазнини, добре изразена мускулатура.

Soy Protein Isolat повлиява положително на имунната система, костната плътност и инсулиновата чувствителност. Действа върху щитовидната жлеза като стимулира загубата на мазнини и намаляването на целулита при жените. В това отношение соевият протеин може да бъде смятан действително за изгарящ мазнините и укрепващ здравето.


Начин на приемане: 25 - 30 г пулвер се разтваря в 300 мл вода или нискомаслено прясно мляко. Според протеиновите нужди се приемат от 1 до 3 дози дневно. Най-добре е това да стане веднага след тренировка, сутрин на гладно или вечер преди лягане.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

ISOfemme

ISOfemme

49,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.