Добре дошли в нашия магазин !

Shredded

Наличност: В наличност

42,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Shredded съдържа редица съставки, които са създадени да отърват вашето тяло от излишната вода за 72 часа - гарантирано. Една от тези съставки е уртика диойка (екстракт от корен на коприва).

Shredded

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 70 капсули
Производител: SAN NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

Shredded съдържа редица съставки, които са създадени да отърват вашето тяло от излишната вода за 72 часа - гарантирано. Една от тези съставки е уртика диойка (екстракт от корен на коприва). Първоначално изследвана за лечебното си действие при проблеми с простатата, тя предпазва тестостерона от свързване.

А когато това стане, по-голямото количество от вашия Тестостерон ще бъде използван за това, което прави най-добре - да изгражда мускули и да ви прави по-силни. Освен с тези си свойства, уртика диойка има свойството да подтиска ароматизиращите ензими в мастната тъкан и по този начин да освобождава мазнините по бърз и ефикасен начин.

Друга съставка в Shredded е Ува-Урси. Ува-урси първоначално е използвана за лечение на инфекции на пикочните канали при жените - да промие бъбреците от микробите. Промива и не само тях! Екстракта от Ува-урси значително ускотява способността на тялото да изхвърля вода, точно когато е необходимо, като например преди състезание или фотосесия.

Хранителната добавка Shredded:

• Моментално ‘възпламеняване’ на мускулите

• Незабавна загуба на вода

• Сигурно и ефективно

Начин на употреба: Приемайте 7 капсули Shredded след закуска и 7 следобедното хранене с 16-20 ун. (450-550 мл.) вода. Пийте най-малко 3.5-4 л. вода дневно. Не превишавайте 14 капсули за 24 часа

 

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА! Да не се използва от лица под 18 г. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не приемайте продукта ако сте бременна ил кърмите. Консултирайте се с личният лекар ако имате сърдечни заболявания, тироидни заболявания, диабет, високо кръвно налягане, психологични състояния, трудност при уриниране, уголемяване на простатата, епилепсия. Консултирайте се с личният лекар ако приемате антидепресанти, МАО инхибитори или други лекарства.

Прекратете употреба, ако възникнат замайване, сънливост, треперене, неврози, главоболие или сърцебиене!!!

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Yohimbine (BIO product)

Yohimbine (BIO product)

16,00 лв.
BLAZE Xtreme

BLAZE Xtreme

80,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.