Добре дошли в нашия магазин !

Thermo Fusion

Наличност: В наличност

60,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

REFLEX Thermo Fusion e формула за горене на мазнини, която не подлежи на съмнение. Най-успешният, безопасен и легален продукт за загуба на мазнини в U.K. Това е напълно нов продукт, разработен на основата на повече от десетгодишния опит на екипа за научна и развойна дейност на ReflexThermo Fusion поставя напълно ново начало с формулата за топене на мазнини. Гарантираме, че това е най-ефективната легална формула за контролиране на теглото.

REFLEX Thermo Fusion

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100 капсули
Производител: REFLEX
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

REFLEX Thermo Fusion ® - Най-успешният, безопасен и легален продукт за загуба на мазнини в U.K.

От години клиентите на Reflex желаят формула за топене на мазнини, която не само да отговаря на последните научни изисквания по отношение на съдържанието, но най-вече да е с гарантирани резултати. Гаранция, дадена от Reflex ®!

Reflex Nutrition с гордост представя напълно ексклузивния термогенен продукт за стопяване на мазнини.
Това е напълно нов продукт, разработен на основата на повече от десетгодишния опит на екипа за научна и развойна дейност на Reflex.

REFLEX Thermo Fusion поставя напълно ново начало с формулата за топене на мазнини.
Гарантираме, че това е най-ефективната легална формула за контролиране на теглото.

Thermo Fusion съдържа напълно безопасни и научно проверени съставки, които Ви помагат да получите резултат по-бързо, отколкото при комбинация с ефективни тренировки и диетичен режим.

Всяка капсула Thermo Fusion съдържа мощни дози от Л-Карнитин, екстракт от Зелен чай, Кофеин, Холин, Л-Фенилаланин, Кайенски пипер, АЛА, Биопирин и Хром.

REFLEX Thermo Fusion, за разлика от предлаганите на пазара различни хапчета или диети, е произведена по наша рецепта във фабриката ни.

Много от другите диетични хапчета се пакетират по договор, под различни марки, но с незначителна разлика в съставките, което значително оскъпява продукта, и по такъв начин го превръщат в скъп, а същевременно беден откъм ефект, съставки и дозиране.

В днешния свят, наводнен с диетични продукти, ние твърдо вярваме, че Thermo Fusion е №1:

Thermo Fusion не се пакетира по договор, той се произвежда на място в собствена фабрика в съответствие с процедурите на качествения контрол на ISO9001, използвайки само най-качествени съставки.

• Основните съставки на Thermo Fusion са в дози, които доближават тези, които са прилагани при double blind, научни изследвания, осигурявайки тяхната ефективност по отношение на топенето на мазнини и подтискане на апетита.

Thermo Fusion е вероятно единственото хапче за топене на мазнини, което е произведено, използвайки САМО 100% зелена възобновяема енергия.

Thermo Fusion не съдържа забранени съставки, това е абсолютно легален и безопасен продукт за използване.

• Моля сравнете Thermo Fusion с което и е хапче за топене на мазнини на пазара. Сравнете съставките, сравнете дозите, сравнете качеството и след това сравнете цените. Thermo Fusion е просто ненадминат.

• Ефекта от използването на Thermo Fusion е напълно ГАРАНТИРАН! Способността на Thermo Fusion да гори мазнините не подлежи на съмнение!

Добавете Thermo Fusion към Вашата диета днес и се радвайте гарантираното удовлетворение.

 

Начин на употреба: през първите 2 дни започнете с взимане на 2х1 капсула дневно, 30мин. преди ядене (за предпочитане само закуска и обед).
След това взимайте до максимум 4 капсули, преди всяко ядене.
Когато тренирате, взимайте до 4 капсули 30 мин. преди упражненията.

 

Съдържание:
In a 2 piece Gelatin* (Gelatin, Black Iron Oxide) capsule: DL-Phenylalanine, N-Acetyl-L-Carnitine, L-Carnitine L-Tartrate, Green Tea Extract (95% Polyphenols), L-Choline Bitartrate, Cayenne Pepper Extract (0.5% Capsaicin), Alpha Lipoic Acid, Caffeine, Piperine (Bioperine®) Chromium Picolinate.
 

Избягвайте взимането на капсули вечерно време, те могат да нарушат съня Ви!

Не консумирайте повече от 12 капсули на ден!

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Други хора маркираха този продукт със следните кл. думи:

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.