Добре дошли в нашия магазин !

Beta Alanine 300g (Real Pharm)

Наличност: В наличност

41,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Real Pharm Beta Alanine е висококачествен бета-аланин, който повишава силата и предотвратява преждевременното настъпване на умората при тежки физически натоварвания.

Real Pharm Beta Alanine

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 300 g
Производител: Real Pharm
Категория: ЕНЕРГЕТИЦИ

 

Real Pharm Beta Alanine е висококачествен бета-аланин, който повишава силата и предотвратява преждевременното настъпване на умората при тежки физически натоварвания. Аминокиселината е дефицитната в организма ни съставка за производството на карнозин, чието натрупване в мускулите води до по-голяма издръжливост, повишаване на силовия капацитет, намаляване на симптомите на мускулна треска и по-добро и бързо възстановяване.

Карнозинът буферира млечната киселина, натрупваща се в резултат на интензивните физически натоварвания, като я „обезврежда” до безобидни за мускулите и потребни за тялото производни. Благодарение на приема на бета-аланин си гарантирате по-високи нива на карнозина в скелетната мускулатура и стабилни нива на pH по време на тренировка, което ще увеличи нейната продължителност и резултати.

Съдържание на продукта: 300 гр (200 дози)

1 доза = 1.5 гр

Начин на приемемане: Разтворете 1.5 гр. (1 доза) в 200 мл. вода или натурален сок и консумирайте 30 минути преди тренировка или преди интензивно физическо натоварване. Приемът осигурява значително увеличаване на мускулния карнозин още на 2-та седмица.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Explosin

Explosin

66,00 лв.
ENDUROSnack

ENDUROSnack

3,50 лв.
Energy

Energy

50,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.