Добре дошли в нашия магазин !

Beta Alanine 150 caps (Real Pharm)

Наличност: В наличност

35,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Real Pharm Beta Alanine съдържа бета-аланин с най-високо качество, който е кондензиран в лесни за преглъщане капсули с много висока концентрация (1100 мг) на активно вещество във всяка една от тях.

Real Pharm Beta Alanine 1100mg

Детайли

Опаковка: 150 caps x 1100 mg
Производител: Real Pharm
Категория: ЕНЕРГЕТИЦИ

 

Real Pharm Beta Alanine съдържа бета-аланин с най-чисто качество, който е кондензиран в лесни за преглъщане капсули с много висока концентрация (1100 мг) на активно вещество във всяка една от тях. Главната цел на този продукт е да предотврати преждевременното настъпване на умората и да подпомогне изграждането на чиста мускулна маса. Освен това, Real Pharm Beta Alanine съдейства още за увеличаването на издръжливостта, подобряването на тренировъчната ефективност и ускоряването на регенерацията след тежки физически натоварвания. Лесното за разтваряне покритие на капсулите Real Pharm Beta Alanine осигурява по-голямо усвояване на съставките, които се намират вътре в тях, а това дава сериозно предимство на този продукт пред останалите му конкуренти на пазара, които се предлагат под формата на таблетки.

Веднъж попаднал в тялото, Real Pharm Beta Alanine се използва за производството на дипептида карнозин, чието натрупване в мускулите води до по-бързото развитие на мускулна маса и едновременно с това намалява симптомите на мускулната треска като блокира отделянето на млечна киселина.

Ценният карнозин се открива във висока концентрация из скелетните мускули и най-вече в бързите тип II мускулни фибри. Благодарение на това, той забавя намаляването на рН-то и може да увеличи продължителността и ефективността на всяка тренировка.

Съдържание на продукта: 150 капсули (150 дози)

1 доза се равнява на 1 капсула

Начин на приемемане: Взимайте по 1 доза (1 капсула) веднъж дневно. Не превишавайте максималната дневна доза от 1 капсула.

Състав : бета-аланин, желатин (покритие на капсулата), вода (покритие на капсулата), титанов двуокис (пигмент)


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Energy

Energy

50,00 лв.
Explosin

Explosin

66,00 лв.
ENDUROSnack

ENDUROSnack

3,50 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.