Добре дошли в нашия магазин !

RapidCuts Femme (Packet)

Наличност: В наличност

50,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AllMAX RapidCuts Femme (Packet) - първата в света женска хранителна добавка за изгаряне на мазнини, предназначена да премахне складираните телесни мазнини с невиждана досега скорост.

AllMAX RapidCuts Femme Packet

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 22 пакетчета x 4.5g
Производител: ALL MAX
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 AllMAX RapidCuts Femme

AllMAX RapidCuts Femme е първата в света женска хранителна добавка за изгаряне на мазнини, предназначена да премахне складираните телесни мазнини с невиждана досега скорост.

RapidCuts Femme е мощна, 3-степенна система, която ще Ви помогне да претърпите поразителна трансформация, губейки тегло.
RapidCuts Femme
е изцяло естествена добавка за отслабване, която е проектирана с една-единствена цел - да Ви помогне да създадете бързо и трайно красиво тяло, да го стегнете и тонизирате чрез загуба на излишните мазнини. Уникалното съчетание на два високоефективни и мощни комплекса в RapidCuts Femme, които работят в синхрон, Ви спомага да стопите мазнините на клетъчно ниво и драстично да намалите хормона на стреса кортизол. С RapidCuts Femme, можете да очаквате да загубите нежеланите телесни мазнини и да стегнете тялото си за около 12 седмици!

RapidCuts Femme разполага с нова модерна 3-степенна технология за изгаряне на мазнини, наречена TRI. Този революционен подход, насочен към цялостната трансформация на женското тяло поставя нов, висок стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RapidCuts Femme, Вие ще почувствате как той работи, за броени дни ще видите резултатите.

Чрез RapidCuts Femme, вие ще преминете през 3 стъпки, които ще пренасочат мазнините и ще ви помогнат да отслабнете, както никога преди!

1. RAPIDCUTS Femme включва специално TARGET съединение, предназначено да спомогне процеса на изгаряне на мазнини чрез ефективно управление на хормона кортизол в нашия организъм. Кортизолът е хормон в човешкия организъм, който започва да се произвежда, когато човек се намира в стресова ситуации. Този хормон ускорява натрупването на мазнини в коремната област. Кортизолът оказва влияние и върху метаболизма – понижава скоростта на обмяната на веществата. Клиничните изследвания на това ключово съединение (известно като Sensoril - то е толкова добро, че печели два американски правителствени патенти 6,153,198 и 6,713,092) доказват, че то намалява нивата на Кортизол в тялото с 26%. Допълнителните ключови съставки помагат за стабилизиране и поддържане на нивата на инсулина и метаболитната функция.

AllMAX RapidCuts Femme

2. RAPIDCUTS Femme RELEASE е една мощна смес, предназначена да подпомогне отделянето на мазнините от трудните области, като задейства процеса на липолизата. Една от ключовите съставки в RAPIDCUTS Femme, ForsLean, е толкова ефективна за изгаряне на мазнини, че заслужено получава от правителството на САЩ патент 5804596. Тя активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като изпраща сигнал до мастните клетки, чрез който се освобождават складираните мазнини. След като се освободят мастни киселини, RAPIDCUTS Femme преминава към етап-3 (IGNITE), където те се изгарят.

3. IGNITE - Това е последният етап от процеса на изгаряне на мазнини чрез RAPIDCUTS Femme. Той е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини. Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE увеличава изгарянето на мазнини с 25%. IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естествено освобождаване от мазнините.

RapidCuts Femme е идеално допълнение към ISOfemme Протеиновите шейкове, създадени специално за Вас – жените.

RapidCuts Femme
• Какво е това, което прави RapidCUTS Femme различна от останалите подобни хранителни добавки?

RAPIDCUTS Femme е създадена изключително за жени точно като вас, които искат да трансформират тялото си и да преобразят живота си. RAPIDCUTS Femme е много над всички други добавки за отслабване, тъй като това е продукт, който може ефективно да Ви помогне да управлявате и регулирате теглото си. За разлика от много други продукти за отслабване на пазара, Вие трябва просто да вземете една бързоосвобождаваща се капсула два пъти на ден и неусетно ще забележите ефекта. RAPIDCUTS Femme също съдържа изключителна патентована смес, наречена Sensorilean, преодоляваща хронично високите нива на хормона на стреса кортизол, който може да е причина за Вашето наднормено тегло.

Нормалното ниво на кортизола спомага за поддържане на жизненоважни функции и спомага за горенето на мазнините, прекалено високото му отделяне гори много мускулна тъкан, забавя метаболизма, намалява нивото на Тестостерона, забавя функцията на щитовидната жлеза и стимулира натрупването на подкожна мазнина.

Революционната Sensorilean смес помага да се балансира нивото на кортизол в тялото и Ви помага най-накрая да загубите точно толкова килограми, колкото искате.

В действителност, едно 8-седмично проучване установява, че ключовата съставка в Sensorilean драстично намалява нивата на кортизола с 26%! RAPIDCUTS Femme е първата женска хранителна добавка, която открива и изгаря нежеланите мазнини във Вашето тяло. Нейната 3-степенна технология за изгаряне на мазнини е тази, която прави продуктът RAPIDCUTS Femme наистина уникален и довежда загубата на тегло до следващо ниво.

Какво е Sensorilean?

RAPIDCUTS Femme съдържа естествено получен билков екстракт, наречен Sensorilean, който е уникална смесица от екстракти, подпомагащи загубата на тегло, който не се среща при никой друг продукт на пазара! Тази авангардна формула е индивидуално защитени от три отделни патента и съчетава идеалните количества от ForsLean и Sensoril, които превръщат този продукт в идеалното решение за всеки, който иска за се отърве от нежеланите мазнини. Активната съставка в ForsLean активира ензим, който стимулира мастните клетки, да бъдат разбити на клетъчно ниво и да се използват като енергия, която може да помогне да се увеличи скоростта на метаболизма и термогенезата – представлява изгарянето на Калории чрез отделяне на топлина.


Начин на употреба: Приемайте по 1 пакет RAPIDCUTS Femme 2 пъти на ден на празен стомах с 200-300 мл. вода. 

Supplement Facts

RAPIDCUTS FEMME CRYSTALS Berry Fruit Punch

Serving Size: 1 Packet (4.5 g)
Servings Per Container: 22
 
Amount Per Serving % Daily Value*
 
Calories 10  
Total Fat 0 g 0%
Total Carbohydrate 3 g 1%
   Sugars 0 g
Vitamin B6 (as Pyridoxal Hydrochloride) 1.2 mg 60%
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg 100%
Chromium (as Chromium (III) Picolinate) 60 mcg 40%
 
TARGET, RELEASE, IGNITE™ Complex 736 mg
 
TARGET™ 100 mg
Sensoril® Ashwagandha Extract (Std. to 60% Oligosaccharides, 10% Withanolides, 2% Withaferin-A) 100 mg
 
RELEASE™ 500 mg
Svetol® Green Coffee Bean Extract [Std. to 45% CGA, 10% 5-CQA] 200 mg, G6P™ Green Coffee Bean Extract (Std. to 50% Chlorogenic Acids, 60% Polyphenols) 300 mg
 
IGNITE™ 136 mg
Caffeine anhydrous 116 mg, Cocoa Extract (Std. to 6% Theobromine) 20 mg
 
 

NON-MEDICINAL INGREDIENTS: Maltodextrin, natural fruit punch and raspberry flavours, citric acid, malic acid, beet root colour, sucralose, acesulfame potassium, silica.

 

ALLERGEN STATEMENT: Produced in a facility that handles Milk, Soy, Egg, Tree Nut, Wheat, Mollusk, Crustacean and Shellfish products.

 

* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet

† Daily Value not established

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Aqua Out

Aqua Out

33,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.