Добре дошли в нашия магазин !

Push 10

Наличност: В наличност

Цена: 106,00 лв.

Промо цена: 85,00 лв.

MuscleTech Push 10 е мощен пред-тренировъчен усилвател, който предлага незабавно 10,5 % увеличение на силата, повишава мускулната издръжливост с 21%.

MuscleTech Push 10

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 487 gr
Производител: MUSCLETECH
Категория: НАПОМПВАЩИ

 MuscleTech Push 10

Push 10 - Не се задоволявайте само с една серия, когато можете да направите 10 с Push 10™.

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ
MuscleTech Push 10 е мощен пред-тренировъчен усилвател, който предлага незабавно 10,5 % увеличение на силата, повишава мускулната издръжливост с 21% и значително подобрява тренировките ви. С нула стимуланти, никакъв креатин и нула забранени вещества (WADA).


НЕЗАБАВНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА СИЛАТА С 10.5%

В проучване, проведено върху хора, в Университета на Флорида, обектите изпитали увеличаване на силата от първата доза (повишена обща издръжливост) на 0, 5, и 15-та минута, след като са приели добавката GAKIC - основна съставка в Muscletech PUSH10, срещу използването на плацебо, със съответно 12, 9 и 11%, - средно увеличение на силата от 10.5%!

УВЕЛИЧАВА МУСКУЛНАТА ИЗДРЪЖЛИВОСТ С 21%

В същото проучване, субектите подобрили и устойчивостта на умора, повишавайки мускулната издръжливост (сила) на 0, 5, и на 15-та минута с 28%, 21% и 14% повече, отколкото, когато субектите са използвали плацебо - едно невероятно увеличение средно с 21%!

СТИМУЛИРА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКИ

3200 mg бета-аланин е добавен към Push 10, за което е доказано в изследвания, че увеличава издръжливостта по време на тренировки. Другите предтренировъчни формули дават съмнителна доза от тази съставка, скрита в патентована смес.

ПЪРВОКЛАСЕН ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН УСИЛВАТЕЛ БЕЗ СТИМУЛАНТИ

За всеки, който иска да стимулира тренировките си до максимум без креатин или стимуланти, Push 10 е усъвършенстван продукт, стимулиращ силата и издръжливостта, който действа още при първата доза. Push 10 практически може да бъде комбиниран със всеки друг продукт в арсенала ви от добавки, което го прави най-добрата предтренировъчна формула.

ФОРМУЛА, ЗАЩИТЕНА С ПАТЕНТ

Muscletech Push 10 съдържа официалния, защитен с патент комплекс GAKIC (комплекс, защитен с патент # 6, 100, 287 по изключителния лиценз на Университета на Флорида) – съставка, подкрепена от изследвания, даваща сила и издръжливост. Изпитайте невероятно натрупване на сила още от първата доза и докарайте тренировките си до максимума с Muscletech Push 10.

MuscleTech Push 10

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Hexaghen

Hexaghen

0,00 лв.
 Hemo Rage Black Ultra Concentrate

Hemo Rage Black Ultra Concentrate

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 64,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.