Добре дошли в нашия магазин !

Synephrine Caps

Наличност: В наличност

32,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

PURE NUTRITION Synephrine Caps - добавка за изгаряне на мазнини , регулира апетита, повишава енергията и издръжливостта, засилва мастния метаболизъм.

PURE NUTRITION Synephrine Caps

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100 капсули
Производител: PURE NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

ВИЖ ПОВЕЧЕПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА за СИНЕФРИНА И ВИЖТЕ ВИДЕО-РЕВЮТО от Станимир Жеков.

• Добавка за изгаряне на мазнини
• Регулира апетита
• Повишава енергията и издръжливостта
• Засилва мастния метаболизъм

Synephrine е алкалоид, който се извлича от кората на цитрусовия плод Бергамот.

Synephrine е стимулант, който има редица ефекти върху тялото, стимулирайки неговата работоспособност. Като функция, Synephrine е алтернатива на Ефедрина, но без неговите странични ефекти и негативи върху тялото.

Synephrine е мощен стимулант, който стимулира централната нервна система и сърдечната функция. Synephrine спомага за увеличаване на желанието за физическа активност, концентрацията, стимулира сетивата и засилва аеробния капацитет на тялото. Synephrine действа бързо и осигурява продължителен прилив на енергия, което го прави по-ефективен стимулант от кофеина. Synephrine влияе върху сърдечната дейност, като увеличава работния капацитет на сърцето, което позволява обработването на повече кислород и по-голяма аеробна издръжливост на тялото. Това прави продукта подходящ за всички аеробни спортове, в които издръжливостта е най-важна.

Synephrine влияе пряко върху процеса на горене на мазнини. Synephrine има термогенен ефект, увеличава температурат в тялото и ускорява метаболизма. Той влияе пряко върху мастния метаболизъм, като използва мазнините за енергия. Този процес е най-силен по време на тренировка, но продължава и когато тялото е в покой. Synephrine спомага за свалянето на излишните мазнини по напълно безопасен и здравословен начин. В същото време Ви дава повече енергия, издръжливост и желание за физическа активност. Това е ключът към едно здраво, стройно и атлетично тяло.

Начин на употреба: 1 капсула , 1-2 пъти дневно преди хранене. Не приемайте 6-8 часа преди сън. Най-ефективният прием е преди тренировка.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.