Добре дошли в нашия магазин !

PUMP-HD

Наличност: В наличност

80,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

BPI PUMP-HD - 330 gr, 30 serv  Класическа предтренировъчна формула за стимулиране на растежа и обема на мускулната маса

BPI PUMP-HD

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 330 gr
Производител: BPI
Категория: НАПОМПВАЩИ

 

За да постигнеш желаните резултатие е важно не само какво правиш във фитнеса, но също така и извън него. Обикновено прекарваш в залата около 2 часа, а останалите 22 си на вън. За това е необходимо да си набавиш правилните хранителни вещества, в подходящите дози, за да увеличиш потенциала на тялото си и да постигнеш максимума от тренировките. Ако искаш да получиш мощен обем, спри да губиш пари и време с продукти, които не действат! За оптимални резултати, ефективни тренировки и видим обем, опитай Pump-HD

 

Предимства:
 

  • Класическа предтренировъчна формула за стимулиране на растежа и обема на мускулната маса 
  • Без филъри, без малтодекстрин и без тайни съставки
  • Мощен CNS стимулант 
  • Увеличава интензивността, издръжливостта и енергията
  • Амикоселини за по-добро усвояване на протеин и по-бързо въстановяване

Pump-HD е висококачествен, пред-тренировъчен продукт, създаден на база изпитани съставки, предназначени да захранят мускулите и да подобрят резултатите от тренировките. Добавете към това ултра силна пред-тренировъчна енергийна система и крайният резултат ще бъде взривоопасна тренировка, различна от всичко, което се изпитали до момента. 

Pump-HD съдържа изпитана форма на бета-аланин - CarnoSyn ®, която се възприема като златен стандарт на това съединение. CarnoSyn ® доказано работи като буфер на млечната киселина, като помага за намаляване на умората и увеличаване на физическия капацитет. С една дума, CarnoSyn ® ще ви стимулира да тренирате по-интензивно за по-дълго време. Изследвания показват, че една изпитана доза CarnoSyn ® (3,2 гр дневно) подобрява резултатите, а редовната употреба ги оптимизра в дългосрочен план. 

Формулата на Pump-HD включва най-разпространената форма на креатин и ключовата верижноразклонена аминокиселина левцин. В допълнение към тази професионална пред-тренировъчна формула е добавена и електролитна матрица, която подпомага хидратирането.


 

Препоръчителен дневен прием:

Смесете 1 доза (една супена лъжица) с 250-300 мл стидена вода или друга напитка, приблизително 15-30 минути преди тренировка.

 

 Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Xpand 2x

Xpand 2x

Цена: 86,00 лв.

Промо цена: 64,00 лв.

     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.