Добре дошли в нашия магазин !

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА МАГАЗИНА Izgorimazninite.com

Условия за ползване

Моля, внимателно прочетете условията преди използването на сайта!

Ако използвате Онлайн магазина Izgorimazninite.com се счита, че вие приемате автоматично условията за ползване и сте съгласни с тях. Ако не приемате тези условия, не използвайте този сайт!

Тези условия обвързват всички потребители на Онлайн магазина. С натискането на всяка хипер-връзка или бутон, разположен на страниците на Izgorimazninite.com, потребителя се съгласява изцяло, приема и се задължава да спазва тези условия.

 

Общи правила и условия:

  Всички продукти, презентирани в Izgorimazninite.com са хранителни вещества в чиста форма, не са лекарствени средства и не са с лечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Izgorimazninite.com по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства. 

  Всички продукти, които разглеждате в сайта Izgorimazninite.com са с етикети на български език и имат доказан произход. Izgorimazninite.com работи само с  официалните вносители за съответните марки. „Хранителните добавки“ само и единствено допълват всекидневното меню, като не заместват пълноценната храна на човека.

 Izgorimazninite.com не дава 100% гаранция за правилното изписване на текста, тъй като е възможно да са допуснати грешки при превода на съдържанието на някои продукти за допълнителна информация, моля погледнете информацията, изписана на съответната опаковка.

 Izgorimazninite.com си запазва правото да променя цените на всички продукти в сайта, без да Ви уведомява предварително за това.

  Запазваме си правото да правим цялостна редакция по този уеб сайт, включително и премахване на неприлични коментари и каквото и да е друго свързано с този уеб сайт.

  Доставката е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА при поръчка на обща сума над 25 лв.

Доставката става чрез куриер, който ви доставя поръчаните от вас продукти на адрес, който сте ни посочили при поръчката. Времето за доставка е от 24 до 48 часа.

  Винаги може да си проверите пратката, преди да заплатите на куриера. Пред куриера се легитимирате с лична карта.

  Всякакво копиране, публикуване в други сайтове, публично разпространение, променяне или позоваване на материали от сайта е забранено. Изключение правят случайте, когато е договорено в писмена форма със собственика на сайта. 

 Izgorimazninite.com не поема гаранция за точноста на публикуваната информация, поради възможността от технически грешки и пропуски. Въпреки това ние полагаме всички усилия такива грешки да не се допускат. 

 Izgorimazninite.com не иска от потребителите си каквато и да било конфиденциална или защитена информация. Всяка информация, изпратена от потребителите, ще се счита за неповерителна и незащитена от права. 

  Предоставянето на каквато и да е било лична информация от потребителите е с цел по-добро обслужване и е изцяло доброволно. Ние не предоставяме по никакъв начин вашата лична информация на трети лица. 

Всички цени в Izgorimazninite.com са в български лева с включен ДДС. 

Заплащането на стоките и услугите е съобразено с чл.93 ал.1 на ЗЗД, за което се получава съответния документ при желание от клиента. 

Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на стоката от Izgorimazninite.com или на неговият куриер, извършващ доставката, пълната стойност на доставяната поръчка. Потребителя има право да се откаже от поръчката в едноседмичен срок от получаването й в случай, че продукта не е използван и не е нарушена целостта на опаковката и търговския му вид съгласно условията на чл.55 от ЗЗП. В такъв случай ние възстановяваме сумата за стоката. Транспортните разходи по получаването и връщането й са за сметка на потребителя, освен в случайте, когато поръчката е на сума над 25 лв. При този случай доставката изцяло се поема от Izgorimazninite.com

  Izgorimazninite.com си запазва правото да променя срока на доставката, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителя ще бъде уведомяван. 

 Izgorimazninite.com не носи отговорност за намачкани или надраскани повърхности на кутиите, доставяни от куриерите извън Бургас.