Добре дошли в нашия магазин !

Platinum Power Whey

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Platinum Power Whey - 1000 gr
52,00 лв.
Platinum Power Whey - 1800 gr
94,00 лв.

Platinum Power Whey - перфектната матрица от най-висококачествения суроватъчен протеин хидролизат и протеин изолат като източници на белтъчини за ефективното изграждане на мускулна маса. Инстантен и агломериран, с много бързо усвояване, подходящ за употреба непосредствено след тренировка.

PLATINUM POWER WHEY

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1000 gr, 1800 gr
Производител: POWER FOOD
Категория: ПРОТЕИНИ

 

Platinum Power Whey - перфектната матрица от най-висококачествения суроватъчен протеин хидролизат и протеин изолат като източници на белтъчини за ефективното изграждане на мускулна маса.

Platinum Power Whey - инстантен и агломериран, с много бързо усвояване, подходящ за употреба непосредствено след тренировка.

Platinum Power Whey - с високо съдържание на белтъчини и верижно разклонени аминокиселини.

Всички са нясно с факта, че ако тренираш, се нуждаеш от протеини. Суроватъчният протеин е нещо, което спортистите не могат да захвърлят просто така, защото им е крайно необходим. Да тренираш без Platinum Power Whey е все едно да играеш ръгби без каска. Ако нещо ти върши работа, тогава използвай го! Ето защо ние ви предлагаме без компромиси само най-доброто - 100% чист суроватъчен протеин.

Протеините са изключително необходими за натрупване на мускулна маса. Ние знаем това отдавна. Знаем също, че суроватъчните протеини са най-добрият протеинов източник за културистите. Ако съберете на едно място всички добавки, от които се нуждаете, ще се убедите сами, че няма начин да изключите оттам Platinum Power Whey. Разбира се, за да създадем най-ефективната добавка, ние прибавихме и аминокиселини с разклонена верига (BCAA), но това се разбира от само себе си.

 

Препоръчителна доза: Препоръчва се от 2-3 пъти дневно 1 доза (30 гр.) с вода или мляко.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Provit 80

Provit 80

36,00 лв.
Elite Fusion 7

Elite Fusion 7

Цена: 100,00 лв.

Промо цена: 80,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.