Добре дошли в нашия магазин !

100% Platinum Beef Protein

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Platinum Beef Protein - 912 g

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 72,00 лв.

Platinum Beef Protein - 1970 g

Цена: 135,00 лв.

Промо цена: 121,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

MuscleTech Platinum 100% Beef Protein - доставя само висококачествен хидролизиран телешки протеин изолат. Продукта съдържа всичко от което имате нужда и нищо от това, което не ви трябва и не ви понася - без мазнини, без излишен холестерол, без лактоза, без захар

MuscleTech Platinum Beef Protein

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 912 , 1970 g
Производител: MuscleTech
Категория: ПРОТЕИНИ

 

Platinum 100% Beef Protein ви доставя само висококачествен хидролизиран телешки протеин изолат. Продукта съдържа всичко от което имате нужда и нищо от това, което не ви трябва и не ви понася - без мазнини, без излишен холестерол, без лактоза, без захар. Телешкият протеин на MuscleTech може да се похвали с перфектен аминокиселинен профил. Обогатен е с аминокиселини с разклонена верига - BCAA. Това са три от най-важните аминокиселини за човешкото тяло - левцин, изолевцин и валин. Добавен и глутамин, който ще ви гарантира едно по-качествено възстановяване.Глутамина е една от най-важните аминокиселини в човешкото тяло. Той съставлява над 60% от аминокиселините в мускулните клетки. Редовните тренировки, тежките диети и ежедневния стрес намаляват количеството на глутамин в кръвта, което от своя страна води до катаболни процеси - това са процеси на разпад. Приемайки глутамин вие предотвратявате тези катаболни процеси, като по този начин си гарантирате едно качествено и продължително възстановяване. Глутамина увелича способността на клетките да се възстановяват и стимулира техния растеж.
100% Beef Protein ви доставя и 3 грама креатин монохидрат в доза, който ще подпомогне развитието в силовите ви постижения и цялостно ще подобри представянето ви в залата. Всяка доза от продукта ви доставя 24 грама висококачествен протеин.

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка = 32 грама
1 доза се разтваря в 200мл вода
В тренировъчен ден приемайте 1 доза преди и 1 доза след тренировка. Удачно е да добавите и 1 доза сутрин веднага след ставане.
В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Whey Protein Professional

Whey Protein Professional

Започва от: 54,00 лв.

Whey Shake

Whey Shake

Цена: 120,00 лв.

Промо цена: 90,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.